Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Taste

Taste

Store Kongensgade 80-82
1264 København K

Åbningstider

Man-fre 9.30-18.00, lør-søn 10.00-18.00

Kontakt

33 93 77 97
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

 

 

 

  • Bernard Berthiers skønne kager fra Taste. Foto: Else BjørnBernard Berthiers skønne kager fra Taste. Foto: Else Bjørn
Her er alt hjemmelavet - både chokoladerne, de lækre kager, middelhavssalaterne, supperne, brødet - og 80 procent af råvarerne er økologiske. I sofaen kan du drikke te.
I Store Kongensgade lige om hjørnet fra Marmorkirken ligger delikatessebutikken, cafeen og take-awayen Taste, som engang hed Cascabel. Her er alt hjemmelavet, og 80 procent af råvarerne er økologiske. Alt sammen fremstillet af en flok franskmænd og ejeren Bernard Berthier, der indtil 2004 drev den franske restaurant Le Basilic. Niveauet på Taste er langt over mange af byens andre take aways, men priserne er rimelige.

Bernards dag begynder på grønttorvet, og menuen skifter hver dag. Vil du have kød til din salat, kan du f.eks. vælge kyllingelår, kalvesteg eller kalkunbryst. Taste har hver dag en varm ret, som du enten kan tage med eller spise i cafeen, hvor du også kan få et glas vin eller en øl.

Foruden dagens ret, kan du f.eks. få chokolader, lækre franske småkager som madeleines, middelhavssalater, suppe og brød, ligesom du kan købe marmelader og chutney på fine glas, hvis du mangler en værtindegave.

Det lille frokoststed blev i 2006 udvidet med en lille te-salon med sofa og dybe, bløde lædermøbler, hvor du kan vælge mellem en håndfuld Perch-teer i mange farver til de skønne, franske kager og småkager som Sablés, Ameretto-makroner og Madeleines.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.