Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 07/07/12

Tapas G

Tapas G

Kejsergade 2
1155 København K

Åbningstider

11:00 - 22:00

Kontakt

33117010
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Atmosfære

Bistro/brasserie

Måltider

Frokost

Middag

Køkkentype

Spansk

 

 

 

Brugeromtale
Oprettet af: Anders Dahl 7. jul 2012

Skøn beliggenhed på Grøbrødre Torv. Søde og venlige tjenere. Priserne i den pebrede ende, særligt når man tager i betragtning, at maden er på café-niveau. 2 stjerner af 5.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Plas til alle 4/9

da vi ankommer til restauranten bliver vi tage rigtig godt imod af en ung hr og han viser os til et dejligt vindues bord og spøg om det er muligt at side ud, det må vi godt og det er jo bare super da vi er ryger, både vores drikkevarer og mad med det samme hvad er er dejligt at man ikke skal sidde og vente i en evighed på det, desværre var vores bøffer ikke stegt nok men tjeneren var der med det samme og sendte den tilbage til køkkenet og så var den helt perfekt.

dette bliver ikke sidste gang vi kommer her

 

Har du købt en deal skal du leve med forskelsbehandling

Besøgte Tapas G i går fredag den 26.7. hvor den danske sommer bød på en aften af de mere sjældne - en absolut udeaften. Vi havde købt en deal og blev gjort opmærksom på, at vi derfor kun kunne seates indenfor. Vi blev sat bagest i lokalet op ad en mur og med udsigt til sodavandsautomaterne. Mørkt og kedeligt. Udenfor summede det af liv. Maden var fin nok til deal-prisen men så heller ikke mere. En kold, tynd ananassuppe virkede helt forkert sammen med de andre tapasretter...men hvad. Vi købte en flaske vin og spurgte efter maden om det var ok, at vi satte os udenfor og drak resten og derefter bestilte kaffe. Det var det ikke......så vi droppede naturligvis kaffen og drak vinen ud. Det var ikke lige en oplevelse, som vil få os til at komme retur. Troede faktisk, at restauranterne brugte deals til at præsentere deres kunnen - så nye kunder fik lyst til at vende tilbage og betale fuld pris. Men det har vi nok misforstået...

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester