Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/03/14

Tante T

  • Tre kander te i glas på række på Tante t. Foto fra lige efter åbning. Foto: Else BjørnTre kander te i glas på række på Tante t. Foto fra lige efter åbning. Foto: Else Bjørn
Tante T er en nostalgisk tesalon og -butik, der ligger i Viktoriagade tæt på Vesterbrogade.

Over 100 slags te kan du vælge mellem hos Tante T i Viktoriagade. Teerne står i den gamle købmandsskænk fra den tidligere høker i Hørsholm, og de bliver serveret dampende i kander i de to tilstødende saloner, hvor du kan lade dig synke ned i bløde sæder og hygge fra en svunden tid.

Gem det store tebord til en dag, hvor du har god tid, for Tante T er en oase uden stress og jag. Teerne er både sorte, hvide, grønne og røde, og Tante T har også et stort udvalg af urtete, hvis du helt vil undgå koffein. Inkarnerede kaffesøstre kan dog også få kaffetørsten stillet, og hvis du lyster, serverer Tanten også soyamælk til de varme drikke.

Erfaring fra tebutik
Bag Tante T står Mette Marie og Mikkel Sarbo, som er søskende. Inspirationen til testedet fik Mette Marie i New York, og hun lærte siden en masse om te, da hun arbejdede i Østerlandsk Thehus. Tante T er både butik og cafe.

Du træder ind i butikslokalet, hvor du ved baren kan købe te og lækkerier to go eller til at tage med hjem. Fra butikken er indgang til to tesaloner: en, som har vinduer ud til facaden, og en i baglokalet. Begge lokaler er lyse og indrettet med bløde plysmøbler og morfarmøblement.

Hjemmebag
Mette Marie bager selv alle de kager, du kan få hos Tante T. Foruden et hav af småkager kan du mæske dig i muffins, brownies og lagkage eller frugttærte. - At kommer ind her er lidt som at besøge farmor, siger Mette Marie, som holder traditionerne fra det danske kaffebord i hævd med kiksekage og teboller.

Teen bliver serveret i glasklare kander monteret, og når timeglasset er løbet igennem, har teen trukket færdig og du kan tage teægget op eller vælge at lade den blive lidt stærkere.

Tante T åbnede i august 2006 i lokalerne, som før har huset en pakistansk stofbutik.

Læs Birgitte Ellemann Höeghs reportage fra clairvoyance-aften hos Tante Te her

Læs også om Tante T's butik i Kødbyen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester