Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 08/04/15

Tango y Vinos

Tango y Vinos

Herluf Trolles Gade 9
1052 København K

Åbningstider

Tir - Søndag: Fra Kl. 12:00 - till late

Kontakt

22939800
 

Køkkentype

Andre europæiske

Fisk og Skaldyr

Kød

Steak

Tapas

Atmosfære

Hyggeligt

Klassikere

Romantisk

Måltider

Middag

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Foto fra Tango Y Vinos' fotogalleri på Picasa under malbecvin.dk Foto: Foto fra Tango Y Vinos' fotogalleri på Picasa under malbecvin.dk
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
Stemningsfuld vinbar frister med ærligt køkken og god musik lige ved Nyhavn.

Kvalitetsvine fra Sydamerika, argentinske Angus-bøffer, jazzmusik, en hyggelig atmosfære og hjertelig service. Alt dette finder du på Tango y Vinos vinbar og restaurant i hjertet af København.

Tango y Vinos betyder, som du måske allerede har gættet, tango og vin, og er en vinbar og restaurant der ligger lige ved Nyhavn i det centrale København.

Stedet har en multikulturel atmosfære blandet med en dominerende europæisk smag. Der er gamle musikinstrumenter hængt op på væggene, som er malet i en varm, rød farve.

Restauranten har 20 siddepladser i musikområdet og 50 i det hyggelige vinotek, som er fyldt op med hundredevis af vinflasker fra gulv til loft.. I sommersæsonen er restauranten desuden åben til frokost fra kl. 11:30 og har udendørsservering.

Tango y Vinos forkæler gæsterne med levende jazzmusik hver torsdag, fredag og lørdag aften. Også under Copenhagen Jazz Festival, hvert år i februar og juli, vil stedet blive fyldt op med jazzkoncerter fra tidlig eftermiddag til sent på natten.

Baren ligger i stueplan og åbnede i maj 2007, hvor værtshuset Herluf Trolle før lå. På første sal ligger den kreative gourmetrestaurant 1. th.

Brugeromtale
Oprettet af: Bruger 219990 31. maj 2016

Er du på udkig efter en særlig oplevelse?Unikke kvalitetsvine fra Sydamerika, argentinske bøffer, hjemmelavede desserter, hjertelig service og cool livejazz. Så find den romantiske vinbar og restaurant Tango y Vinos, der ligger gemt nær Nyhavn.Tango Y Vinos serverer både rustik tapas og sofistikeret tre-retters menuer. Hertil har den kræsne gæst et overdådigt udvalg af vin at vælge mellem. Udvalgte vine serveres pr. glas, men det bedste udvalg opnår man ved at fordybe sig i en hel flaske.I det stemmningsfulde koncertområde har du mulighed for at nyde intimkoncerter torsdag, fredag og lørdag med nogle af Københavns bedste musikere og sangerinder. Med musikken mere i baggrunden er der 30 pladser i vinoteket hvor hundredevis af vine pryder væggen. I sommersæsonen er der udendørs servering og restauranten er desuden åben til frokost fra kl. 11:30. Ved Copenhagen Jazz Festival, hvert år i februar og juli, spiller koncerter fra tidlig eftermiddag til sent ud på natten.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.