Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 10/01/09

Tandoori Masala

  • Foto: Søren Bidstrup, Scanpix Foto: Søren Bidstrup, Scanpix
Tandoori Masala er åbnet på Nørrebrogade 35, hvor Kashmir i mange år lå, med krystalblå bollywood-belysning og åbningsmenu til 149 kroner.

Indisk gennem årtier
Mangen københavner har spist sit første indiske måltid i Nørrebrogade 35, hvor Kashmirs huleagtige, indiske restaurant i mange år lå.

Bollywoodblå belysning
I 2009 åbnede Tandoori Masala, som i forvejen har filialer på Halmtorvet og i Sankt Peders Stræde, sin tredje indiske restaurant på adressen med krystalblå Bollywood-belysning, ferskenfarvede vægge, lamper og lysestage af glasprismer og fancy lofter.

Menuer og mange retter
Menukortet og er stort og består både af hele menutilbud og á la carte-retter, som du selv kan kombinere. I Indiens bestiller man ofte en hel masse retter med tilbehør, som et større selskab deler, og hvis man kun er to, men gerne vil smage flere retter, kan menuerne være en mere økonomisk mulighed.

Stort udvalg - også til vegetarer
Tandoori Masala er kendt for sit autentiske køkken med et stort udvalg af vegetarretter, som også byder på retter, som man ikke ser på alle indisk/pakistanske restauranter, som for eksempel Mattar (som på menukortet hedder Mutter Paneer) Paneer, der er en art hjemmelavet hytteost, med ærter i en currysauce.

Retten Korma fås, foruden den almindelige udgave med kokos og curry tilsat kylling, lam eller okse, også i en grøn version med pistacienødder og i en lys, mild version.

Ris er gratis - vand koster
Alle hovedretter bliver serveret med ris, som er inkluderet i prisen. Prøv også et af de gode, hjemmebagte chapatti eller roti-brød af grahamsmel.

Restauranten afviser at servere postevand, så du er nødt til at købe vand på flaske, hvilket er uforståeligt, da det må være op til gæsten at vurdere, hvilket type vand, hun eller han vil drikke.

King Fisher og mango lassi
Vinkortet lader en del tilbage at ønske, hvad angår vine, der egner sig til at drikke til indisk mad. Vil du drikke indisk øl, fås King Fisher i helflaske og Cobra i almindelig og dobbelt størrelse.

Mango lassien, der er en smoothielignende sød drik af mango og yoghurt, ligner og smager til forveksling som den, man kan købe færdiglavet på karton.

 

 

Brugerbeskrivelse - oprettet af Mol Admin Bruger

Tandoori Masla åbner snart en ny afdeling på Nørrebro.

Der kommer til at være lækker indisk mad, og der som noget nyt også blive serveret brunch og frokost.

Nærmere oplysninger kommer.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.