Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/03/08

Tandoori Masala

Tandoori Masala

Halmtorvet 5
1700 København V

Åbningstider

Dagligt 17.00-22.00

Kontakt

33 22 14 30
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Indisk/Pakistansk

Vegetar

Måltider

Middag

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Tandoori Masala er en lille hyggelig indisk/pakistansk restaurant ved Halmtorvsbælte. Man sidder tæt i de enkle og små lokaler. Maden er billig og tilmed god og autentisk.
...

I den lille indiske restaurant Tandoori Masala på Halmtorvet får du hurtigt varmen. Dels fordi restauranten er godt fyldt op på en lørdag aften, og bordene står tæt, men også fordi mange af retterne har en autentisk krydring, der måske er det tætteste, du kommer på, hvad du kan opleve i Indien.

Styrken afhænger af, hvilken ret du vælger, og du kan også bede om at få en ret serveret i en mild eller en stærk version. Er du ikke til stærk mad, er lam i spinat et godt valg, men selv en normalt harmløs butter chicken, kan få dig til at mærke varmen ud i ørerne og helt ned i tæerne. Bestil en raita, som er en kølende yoghurtdip, hvis du begynder at få sved på panden.

Priserne ligger i den lave ende, hvilket også øger efterspørgslen, så husk at bestille bord. Tandoori Masala har også en filial i city i Sankt Peders Stræde, som ligger 10 minutters gang fra en række af byens biografer.

På trods af de trange lokaler er menuen dog en af de mest omfattende i København med en lang række balti-retter udover de sædvanlig tandoori- og karryretter. Baltiretterne indeholder allesammen rå løg, tomat, hvidløg, ingefær og koriander. Der er omkring 40 forskellige varianter, så man kan hurtigt miste overblikket.

Der er også Jalfrezi og Kashmiri-retter med frugt. Listen er uendelig, men det er især deres tandoori-retter, som kommer ind på en sydende varm tallerken, der er afsætning på.

Tandoori Masala har skiftende menutilbud, og der sælges også en del ud af huset.

Indehaveren Mahmood-Ul Hussain kommer oprindeligt fra Rawalpindi i Pakistan, men er opvokset i England. Tandoori Masala åbnede i 1999.

Tandoori Masala har også en filial på Nørrebrogade 35 og en i city i Sankt Peders Stræde 35, som ligger 10 minutters gang fra en række af byens biografer.


Læs Alt Om Restauranter i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.