Copenhagen Street Food bugner af spændende madboder, og har på rekordtid opnået stor succes som Københavns kreative spisekammer. Men tilbage i starten af 2014 - da gademadsmarkedet kun var på tegnebrættet - krævede det en god portion mod, at kaste penge efter en madvogn i en bar betonhal.
De allerførste, som skrev under på en lejekontrakt, var fyrene fra Tallerk. De savnede fastfood uden alle de fedtede og kedelige undertoner. Det skulle være godt, hurtigt og billigt. Ordentlig fastfood med andre ord.
Konceptet hos Tallerk er, at alting skal kunne spises med en ske. Men forvent ikke kedelige plejehjemsretter af den grund. Næh, hos Tallerk får du sprudlende supper og gedigne gryderetter.
Der er både vegetariske retter på menuen, risotto og simrende lækkerier med trevlet kød og friske urter. Udvalget skifter løbende, og der kommer nye retter til hver uge.
Tallerk har til huse i en stålgrå skibscontainer med sprossede, hvidmalede vinduer midt i Copenhagen Street Food. Bæredygtigheden er i højsædet, og råvarerne er så vidt muligt altid økologiske. Prislejet ligger omkring 65-85 kr. for en hovedret.
Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.
Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.
Modtag vores faste nyhedsbrev med guides til ugens bedste oplevelser og sidste nyt fra byen. Vi sender det til dig, når en ny uge skydes i gang, og når weekenden nærmer sig.
Tilmeld dig vores breaking-nyhedsbrev og få de vigtigste og største nyheder fra København direkte i indbakken.