Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/10/12

Takii Restaurant

Takii Restaurant

jagtvej 113
2200 København N

Åbningstider

man- Lør :13:00 - 22:00
søn :14:00 - 22:00

Kontakt

38 86 66 66
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Køkkentype

Asiatisk

Japansk

Sushi

Måltider

Middag

Atmosfære

Nye steder

 

 

 

Brugeromtale
Oprettet af: zhang xiewu 29. okt 2012
Senest redigeret af zhang xiewu 1. apr 2013
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Imponerende lækkert, med god service!

Udadtil ser det ikke særlig stort ud, men det er rummeligt når man kommer ind, og siddepladserne er behagelige! Man bliver mødt af venlige medarbejdere som straks forklarer konceptet ved deres 'All you can eat'. Herefter er det bare at bestille på de små kort man skal udfylde, drikkevarerne er som sådan i en god prisklasse med tanke på at man ér i kbh. Man må maks bestille 10 stykker pr. person, det giver egentlig en rigtig god portionsstørrelse. Ventetiden er rigtig fair, med tanke på at de laver det efter man har bestilt, det giver så til gengæld også noget rigtig lækker og meget frisk Sushi af en kvalitet som jeg sagtens tør sætte højt på listen, i stedet for noget hurtigt og sammenklasket semitørt sushi man typisk får i samme prisklasse. 'Value for money' i det her er på sit højeste, og så er servicen fra de ansatte behagelig på alle måder. Charmerende stemning og et godt madflow, de ansatte er gode til at holde øje med om man skal have mere. Jeg og min kæreste spiste GOD sushi til vi næsten sprækkede, og endte med at betale 470 kroner i det hele. Det kan næppe gøres bedre! 6 ud af 6 fordi man får mere end hvad man betaler for, og jeg gik derfra med en fantastisk følelse i maven!

Kristian

 

God pris til de sultne

En lørdag aften med utrolig mange kunder som strømmer ind og ud. Maden er fin til prisen, hvis man vel og mærket vælger 'all you can eat buffetten' og rent faktisk kan spise!
Tjeneren forklarede os bestillingssystemet og generelt var betjeningen ok. Man skulle dog vente lidt tid før man fik fat på personalet, hvilket nok skyldes de mange kunder som strømmede ind, specielt de kunder som skulle have take away. Hvis man bestiller sushi fra 'all you can eat buffetten' skal man være opmærksom på at det tager længere tid at forberede, i forhold til de andre varme retter på menukortet. Vi bestilte af flere omgange og maden kom ud i ok tid.
Maden var god, dog skal man ikke forvente det fineste sushi eller traditionelt varme retter. Fx var rainbow rolls skuffende og det var deres grøntsags tempura også, de brugte ikke den rigtige dej og grøntsagerne var skuffende. Dette er små detaljer og til prisen er det faktisk et fornuftigt måltid mad. Når man bestiller buffetten, går man i hvert fald ikke sulten derfra.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester