Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 09/01/13

Tag med i tavernaen

  • Foto: PR Foto: PR
Claus Meyer og den græske kogemama Anthoula Troupakis inviterer til kokkeskole og pop-up taverna i Meyers Madhus.

...

Hvis det knaser med tzatikien, eller hvis tzatikien rent faktisk knaser, er der hjælp at hente i Meyers Madhus. Claus Meyer har inviteret den græske kogekone Anthoula Troupakis til Danmark for at finpudse danskernes evner med blæksprutte, olivenolie og yoghurt med et kursus i ægte græsk madlavning. Hvis man er i det dovne (og sultne) hjørne kan man springe over, hvor moussakaen er lavest, og købe billet til et storslået festmåltid i en pop-up taverna dagen efter.

Anthoula Troupakis driver til dagligt Kiki’s Taverna i Kardamili, hvor Claus Meyer og rejsekammeraten Poul Joachim Stender for 15 år siden nød et øjenåbnende måltid. De vendte tilbage sidste år og inviterede “kvinden med de magiske køkkenfingre” til Danmark.

Torsdag d. 10. januar giver hun en lektion i græske klassikere som kaninstifado, råmarinerede blæksprutter og braiseret ged. Efter man har fået noget for lærepengene, kan man sætte sig til bords og nyde ens egne kreationer med et godt glas vin - ikke nødvendigvis retsina.

Hvis man foretrækker at gå direkte til bords, skal man blot vente til dagen efter, hvor den græske taverna-stemning rykker ud på Nørrebro. Claus Meyer og Poul Joachim Stender har værtsrollen, mens deres græske muse står bag komfuret og tilbereder en festmiddag. Maden bliver ledsaget af god vin og røverhistorier fra de to rejsekammeraters eventyr i Grækenland.

Hvad: Anthoula Tropakis’ madlavningskursus og festmiddag
Hvor: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52, 2200 København N
Hvornår: Madlavningskursus foregår torsdag den 10. januar fra kl. 17.00-22.30, mens festmiddagen foregår dagen efter den 11. januar kl. 18.30-22.30.
Hvordan: Billetter til både middag og kokkeskole kan købes her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register