Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/03/15

Sydhavnsbageriet

  • Foto: Martha Greve Jørgensen Foto: Martha Greve Jørgensen
I krydset mellem Sydhavnsgade og Borgbjergsvej ligger Sydhavnsbageriet, der sælger store, hjemmelavede romkugler til små priser.

Sydhavnsbageriet er ejet af Hana, og har eksisteret i snart 5 år. I den tid har stedet både forsynet Sydhavnens beboere med friskbagte boller, sødt wienerbrød og sidst, men ikke mindst, tandvædende romkugler.

Romkuglen er særligt populær hos bageriet og købes flittigt af de sultne studerende i området. Den er lavet på en blanding af wienerbrød, romessens og kakao, og er rullet i et blødt lagen af krymmel.

Årsagen til kuglens popularitet er dels smag og, dels pris. For kun 10 kroner kan man nemlig erhverve sig den kulørte kugle og stille sin bidende sukkertrang.

Foruden en populær romkugle, er der ikke meget hokus pokus over Sydhavnsbageriet. Bageriet byder på den ordinære bagerpakke af brød, boller og sødt, og har enkelte siddepladser til dme, som har tid til at nyde stedets bagværk i selskab med det venlige personale.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.