Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 13/04/12

Svaneke Is i Tivoli

  • Foto: Ikke oplyst Lagt på af bruger:
  • Arbejdet med ombygning af Paletten til Svaneke Is Foto: PRArbejdet med ombygning af Paletten til Svaneke Is Foto: PR
  12  
Når Tivoli åbner 12. april 2012, bliver det ikke kun til kendinge som rutchebanen om candyfloss-boden. Samme dag får haven også et nyt ismejeri. Se her hvilket.

...

Nu får lækkersultne Tivoli-gæster snart endnu en mulighed. På Tivolis åbningsdag, 12. april, åbner det lille bornholmske ismejeri Svaneke Is et nyt ismejeri og café i Georg Carstensens gamle forlystelseshave.

Læs også guiden: De 5 for familier med børn

Det lille nye ismejeri laver sin is uden kunstige tilsætningsstoffer. Det bruger fløde fra bornholmske jersey-køer, og isen bliver lavet på stedet, så gæsterne med egne øjne kan se, hvordan varerne bliver til.

Svaneke Is overtager Palettens gamle lokaler. Derfor bliver det også muligt, at købe den bornholmske is uden at gå i Tivoli. Lokalerne ligger nemlig ved Tivolis kant, så forbipasserende kan også køben isen ved udsalget nær havens hovedindgang.

Brugeromtale
Oprettet af: Oplevelser 21. mar 2012

Det bornholmske micro-ismejeri fra Svaneke har netop indgået aftale med Tivoli om at åbne et nyt ismejeri og café i Tivoli. Den nye is café der slår dørene op på Tivolis åbningsdag d. 12. april, kommer til at byde på 100 % naturlig is uden kunstige tilsætningsstoffer, produceret af fløde fra Bornholmske Jersey-køer og nordiske bær og frugter.

Direktør Søren Hald fra Svaneke Is siger;
”Tivolis stærke brand er blandt Danmarks ypperste, og det giver os fra Bornholm nogle unikke muligheder for at bruge Haven som udstillingsvindue for vores regionale produkter. Tivoli kommer f.eks. til at spille en betydelig rolle, når vi f.eks. introducerer nye is-varianter i løbet af sommeren og så er vi svært tilfredse med de mange gæster som lægger vejen forbi Tivoli. Beliggenheden er også perfekt, fordi vi samtidig kan sælge is til forbipasserende udenfor Haven”.

Finn Sture Madsen, vicedirektør for Tivoli siger;
Det ligger meget i tiden, at vi forbrugere gerne vil se hvad vi spiser og hvordan man producerer det. Begge dele opfylder Svaneke Is. Jeg synes derfor, at der er tale om et velvalgt match mellem Svaneke Is og Tivoli, der begge appellerer til mange mennesker. Samtidig er det utroligt positivt, at en virksomhed der er udsprunget af en god ide og ejet af ihærdige iværksættere ønsker at give gæster i Tivoli gode smagsoplevelser samtidig giver et indblik i hvordan man laver is på mejeriet. Den tankegang kan vi godt lide”.

Med indflytningen føjer Svaneke Is sig til listen over bornholmske virksomheder i Tivoli, der i forvejen tæller Lakrids by Johan Bülow og smykke og gaveartikler og brugskunst butikken Lifestone.

Om Svaneke Is
Svaneke Is vil dagligt producere is i det nye ismejeri i Tivoli, så gæsterne på tætteste hold får indblik i mikro-ismejeriets metoder, når der bl.a. laves is-varianter lige fra hyldeblomst, æble, blåbær, kirsebær sher¬beth til klassikere som vanilje, chokolade og eksotiske bornholmske varianter som figner og morbær. Svaneke Is flytter ind i Palettens tidligere lokaler tæt ved Hovedindgangen, og får også mulighed for at sælge is ud til gaden, så forbipasserende udenfor Tivoli også kan købe is.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.