Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/11/11

Sushitarian

Sushitarian

Gothersgade 3
1123 København K

Åbningstider

Man-tor 11.30-23, fre 11.30-24, lør 12-24, søn 12-23. Køkkenet lukker en time før.

Kontakt

33 93 30 54
 

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsmiddag

Køkkentype

Sushi

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Specialet på Sushitarian er sushi a la Californien med både østers, foie gras og hummer og et af byens største udvalg af maki-ruller.
Da Sushitarian i Gothersgade åbnede, importerede de ægte japanske sushikokke fra New York og Californien til at stå for udvalget af både sushi og nudler, og Sushitarian blev hurtigt et af trendsetternes foretrukne sushi-steder. Fot en tid var restauranten, hvor du også kan bestille take away online, forpagtet ud, men i dag er det igen ejeren Anders Christensens folk, der laver din california-sushi.

Take away
Har du mere lyst til at tage maden med dig og spise andetsteds, så er det også muligt. Bortset fra et par specialiteter, som for eksempel sashimiruller af rå fisk med agurk, kan alt på menukortet nemlig også fås som take away. Om dagen hentes take-away'en i selve restauranten, men om aftenen har man for at skåne de spisende gæster for lange køer af ventende, indrettet take-away i lokalet til højre for restauranten. Her er der både bløde stole og salg af diverse japanske øl.

Sushien
Sushitarians speciale er den amerikaniserede sushi, som den først og fremmest er udviklet i Californien. Og ikke kun den efterhånden klassiske California Roll, men også maki-ruller med dybstegte tempurarejer, krabbeklør, flødeost, hummer med mayonnaise, grillet ål, bagt laks og så selvfølgelig med grillet lakseskind, som den fås i San Francisco.

Extravaganza og guld
På Sushitarian kan du få nigiri-sushi i en avanceret udgave, hvor den traditionelle fisk er erstattet af både hummer, vagtelæg, østers, foie gras og ind imellem kaviar. Men det koster også derefter. Er hummer og foie gras ikke ekstravagant nok for dig, kan du bestiller dine nigiri-sushi med gulddrys, hvor hver stykker bliver drysset med 23 karat guld. Den gyldne gimmick koster 30 kroner - per styk vel at mærke.

Nudler
En anden specialitet er importeret fra London: Ramen-nudler i den wokstegte form. Husk ikke at bide nudlerne over, det betyder nemlig ulykke. Og lad dig ikke genere af, at det slubrer gevaldigt. Det er faktisk meningen, og så fremhæver den øgede iltning nudlernes smag.


Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.