Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Sushi Time

OBS: Sushi Time er lukket. Her åbner Green Sushi primo 2010.
Sushi Time hører til den absolut mere traditionelle udgave af den japanske sushi-bar, og dem er der desværre ikke så mange af i byen. Her er ikke så fancy og vestligt moderne som i mange andre barer, til gengæld er der en mere afslappet og familiepræget stemning. Det ses med det samme, når du træder ind i den lille butik i Grønnegade og bestiller din rå fisk ved disken, mens du bag forhænget fornemmer travlheden ude i køkkenet.

Desværre betyder det også, at udvalget af nigiri-fisk de fleste dage vil være ganske begrænset. På opfordring flækker kokken dog gerne en california roll sammen.

Til gengæld er fisken frisk og sushien velproportioneret og velsmagende. Onsdag-lørdag serveres også varm ramen-nuddelsuppe, ligesom det ugen igennem er muligt at få enkelte varme japanske retter som f.eks. sukiyaki, tonkatsu (svinekotelet) og sabashioyaki (grilet makrel). Og du kan købe en sund, varm kop miso-suppe lavet af soyabønnepasta med tang og tofu.

Sushi Time blev startet i efteråret 1999 af en herboende direktør for et japansk firma, men blev i 2000 solgt til de tidligere ejere af den japanske restaurant Ginza.

Læs Alt Om Restauranter

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.