Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 02/02/12

Sushi og gynger

  • Sticks'n'Sushi åbnede i september 2010 sin hidtil højest beliggende filial på 12. sal i Tivoli Hotel Foto: Else BjørnSticks'n'Sushi åbnede i september 2010 sin hidtil højest beliggende filial på 12. sal i Tivoli Hotel Foto: Else Bjørn
Elsker du cocktails, og vil du gerne spise let og lækkert og i en restaurant, som lige så godt kunne ligge i London eller en anden metropol, skal du bestille bord på Sticks’n’Sushis restaurant på toppen af Tivoli Hotel.

...

Godt nok ligger Tivoli-hotellet i ingenmandsland på Kalvebod Brygge og er kitschet på en Disney-agtig facon, men når du træder ud af elevatoren på 12. sal, går du ind i en funky restaurant, der er en arkitektonisk oplevelse for hvert hjørne, du runder.

F.eks. kan du i bedste japanske stil spise sushi, sticks og asiatiske småretter på gulvet uden fodtøj og bagefter drikke kaffe i en gynge med udsigt til byens lys. 

Læs også guiden: De 5 gode sushibarer

Priserne er de samme, som når du bestiller sushi som takeaway fra en af de andre filialer, så und dig selv en flaske champagne – de er rimeligt prissat.

Hvad: Sticks’n’Sushi på Tivoli Hotel
Hvor: Arni Magnussons Gade 2, Kbh. V, tlf. 88 32 95 95
Hvornår: Søn.-tors. kl. 11-22, fre.-lør. kl. 11-23.
Baren er åben til kl. 24, tors. til kl. 01 og fre.-lør. til kl. 02

Javascript is required to view this map.
Kort