Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/02/13

Sushi Lovers

Sushi Lovers

Rømersgade 18
1362 København K

Åbningstider

Man-tor 12:00 - 20:00
Fre 12:00 - 21:00
Lør 12:00 - 20:00
Søn 12:00 - 18:00

Kontakt

53 50 50 04
 
Brugerne mener
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

Sushi Lovers ligger i Torvehallernes hal 1, lige inden for døren i de stader der har navnet G10 og H10.

... 

Restauranten er bygget op omkring et åbent køkken i den ene side og høje borde i den anden. Der står barstole langs baren, hvorfra man nøje kan følge kokkenes frembringelser. Hvis man hellere vil studere dagligdagen i Torvehallerne, er der også pladser langs vinduesfacaden.

Sushi Lovers er ejet af Kristian Elbo, som har taget en lidt utraditionel vej ind i sushiverdenen. Han læste nemlig kandidat i idræt og arbejdede siden som it-chef for Fitness.dk, inden han skiftede karrieren helt ud med frisk fisk og ris. Kristians far er for øvrigt en af landets dygtigste urtesamlere, og leverer blandt andet til Noma, og selvfølgelig også til Sushi Lovers, når der er aktuelle urter i sæson.

I køkkenet regerer Noi, som faktisk er fra Thailand - hans navn betyder lille på thai - men det betyder ikke at han ikke ved, hvordan sushi skal rulles. Sushistilen er inspireret af det vestlige USA, og Sushi Lovers bruger ofte hjemmerørte mayonaiser og saucer samt andre smagsgivere i eller på deres sushi.

"Jeg laver min mad sådan her, fordi efter en hård dag, så fortjener man at blive glad. Mit største mål med sushien er at folk lyser op i et smil, når de smager på den," fortæller Noi.

Det er indtil videre gået ret godt for Noi, som udover at have været i Go' Morgen Danmark med sin mad, også er blevet udpeget til VM for sushikokke.

"Vi fik besøg af de har japanere, som satte sig i baren og fulgte meget interesseret med i madlavningen," forklarer Kristian Elbo. "Da de smagte Nois mad, begyndte de at snakke helt vildt og tage billeder, og til sidst inviterer han så Noi til Japan. Det var rimelig vildt."

Manden der sad og spiste hos Sushi Lovers var Mr. Kazato, ejeren af AJSA, den eneste statsanerkendte sushiskole i Japan. Og han syntes altså at Noi skulle deltage i VM i marts 2013, hvor 27 håndvalgte sushikokke fra hele verdenen skal dyste i fri stil.

Udover traditionel sushi serverer Sushi Lovers også forretter og rispapirruller og har med en somerliers hjælp funder vine, der går godt til sushi.

Sushi Lovers åbnede september 2011 og tilbyder også selskaber, events, catering og sushiskole.

Brugeromtale
Oprettet af: Sushi Lovers 21. dec 2013
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Spar 20% hos vinderen af Byens Bedste billige spisested 'Mon Amour' med AOK kupon

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Gennemsnitligt

Prøvede Lovers Gourmet menu. Der intet verdens klasse over produktet, ris og fisk er meget gennemsnitlige og på ingen måder på niveau med det jeg tidligere har fået andre stedet. Californiaroll med krabfish er IKKE verdensklasse, fik det med snekrabbe i London for 2 uger siden og det var verdensklasse.
Jeg synes at produktet var gennemsnitligt, overpyntet og derfor for dyrt.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester