Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/09/17

Sushi-gigant rykker ind i Nordhavn

  • Foto: PR Foto: PR
Der bliver frisk fisk lige ved kajen, når ny flagship-restaurant slår dørene op i Nordhavn.

I 2003 åbnede den allerførste Letz Sushi i København. Det var på Ndr. Frihavnsgade, og siden er kæden vokset til 16 restauranter i hele landet og er siden blevet en del af Lars Larsen Group.

Fredag 29. september 2017 åbner de så en egentlig flagship-restaurant. Det bliver i den nye bydel Nordhavn.

Læs også: Det japanske Taarn i Tivoli bliver til populær sushi-restaurant

»Vi har længe holdt øje med udviklingen i Nordhavn, og det virker helt naturligt for os, at være med til at skabe et nærmiljø og give nyt liv til kvarteret. Vi ønsker at tage stor og aktiv del i de lokale initiativer, og at gøre hvad vi kan for at sætte et positivt præg på området. Vi tror på, at vores ansvarlighed og bæredygtighed vil falde i god jord hos beboerne herude, og vi glæder os rigtig meget til at møde alle vores nye naboer,« fortæller direktør Anders Barsøe.

Foto: PR

Letz Sushi Nordhavn ligger på hjørnet af Bordeauxgade og Sandkaj - et stenkast fra vandt og de kendte siloer, Portland Towers.

Læs også: Ambitiøs cocktailbar og pizzarestaurant har indtaget Nordhavn

»Da muligheden bød sig, og vi så lokalerne i en bygning lavet af genbrugte mursten tænkte vi straks, at dette vil være den perfekte ramme for vores ansvarlighedsprojekt. Et sted hvor vi kan gøre noget større og løfte os til et nyt niveau. Nordhavn restauranten bliver derfor et samlepunkt for de strategiske tiltag vi er i gang med,« forklarer direktøren - en proces hvor de blandt andet har skiftet til økologiske ris (de bruger 54 tons om året) og certificeret fisk.

Menukortet byder på klassikere som den rene sashimi, makis uden eller med ris, rispapirruller, tempura, salater, yaki-spyd, veganske udgaver eller hele menuer, hvis man har lyst til at smage lidt af det hele. Har man travlt kan man tage en sushi-dog med to-go. Navnet sushi-dog dækker over en maki-rulle, der ikke er blevet skåret over.

Læs også: Spetakulær gourmetrestaurant er på toppen af København

Hvad: Letz Sushi Nordhavn
Hvor: Bordeauxgade 2, 2150 Nordhavn
Hvornår: Åbner fredag  29. september