Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/04/14

Sult

Sult

Vognmagergade 8 B
1120 København K

Åbningstider

Mandag lukket
Frokost 12.00 - 16.00
Café menu 10.00 - 22.00
Aften menu 17.00 - 22.00
Weekendbrunch 9.30 - 15.00

Kontakt

33 74 34 17
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Køkkentype

Kosmopolitisk

 

 

 

  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
  • Foto: Ikke oplyst Foto:
Der er ikke noget som et dejligt måltid oven på en god film. Det får du hos Cinematekets café og restaurant Sult.

Filmoplevelser er ikke altid lige lette at fordøje. Det hjælper dog på det, hvis du slår dig ned hos Cinematekets restaurant Sult.

Restauranten har taget navn efter den norske forfatter Knut Hamsuns roman af samme navn, der i 1966 blev filmatiseret af den danske instruktør Henning Carlsen. Ser du dig lidt om i de flotte lokaler, kan du også spotte en sort/hvid plakat fra filmen, der hænger på væggen.

Lokalerne emmer på en måde også af stemningen fra en gammel, klassisk sort/hvid-film. Bordene er dækket nydeligt op med hvid dug, indretningen er sparsommelig og klassisk, vinduerne er store og giver masser af lys. Selvom det kan give et lidt dekadent indtryk, er man lige så velkommen til bare at snuppe en hurtig kop kaffe, som at kaste sig ud i det lækre mad på menukortet.

Populær brunch for store og små

Antallet af gæster varierer meget i løbet af dagen, men omkring frokosttid i weekenden, kan du være sikker på, at Sult er fyldt til bristepunktet. Brunchbordet er nemlig overdådigt, og meget populært især blandt småbørnsfamilier. Cinematekets store lokaler gør det nemlig muligt for de små at tumle rundt uden at forstyrre de spisende gæster.

Menukortet skiftes fire gange om året og har fokus på økologiske råvarer samt den aktuelle årstid. Sult har desuden en ugens special.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

Rigtig dårlig oplevelse - ikke pengene værd

Prøvede i går Sults Braisseret grisebryst. Vi var 3 mænd afsted så vi startede med at høre om det var portioner vi kunne blive mætte af - altså "mandeportioner" eller "kvindeportioner".
Servitricen lovede at det var store portioner, som vi ville blive rigelig mætte af.

Da retten kom var det så 2 små stykker "kød" og 6-8 små stykker rodfrugter. Kød er i gåseøjne fordi det ene var rent fedt. De havde glemt brød og først da vi spurgte efter det, blev brødet leveret meget modvilligt.

Jeg vil ikke sige at retten smagte dårligt - den smagte ikke af noget som helst. Desuden virkede rodfrugterne ikke som friske, men mere som nogle fra dybfryseren - måske hele retten var opvarmet.

Jeg klagede naturligvis til servitricen - og hun kunne da ikke forstå, at vi ikke kunne blive mætte. Og så var hun da ellers fuldkommen ligeglad.

Da vi ankom havde min medspiser spurgt om hans abonnementskort til cinemateket ville give rabat, og det ville det da. Når vi nu var 3 så troede vi at det gav rabat til alle. Men da regningen kom var der kun rabat på een enkelt ret.
Og en nu ny servitrice viste samme ligegyldighed overfor diverse klager.

Alt i alt lever Sult ikke op til hvad de reklamere med og er fuldkommen ligeglade med kunder. ( Og lidt rengøring af toilet plus reperation af sæbeautomat ville ikke skade )
Sult får 1 stjerne fordi det er åbenbart det mindste man kan give.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester