Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/09/18

Stort madmarked på Østerbro udvider med restaurant

 • Hahnermanns Køkken. Foto: PR

  Hahnermanns Køkken.

  Foto: PR
 • Hahnemanns Køkken. Foto: PR

  Hahnemanns Køkken.

  Foto: PR
 • Hahnermanns Køkken. Foto: PR

  Hahnermanns Køkken.

  Foto: PR
Kogebogsforfatter Trine Hahnemann udvider sit 1000 kvm madhus på Østerbro med en storstilet restaurant, der skal skabe mere fællesspisning i bydelen.

I februar 2018 åbnede Hahnemanns Køkken et stort madhus på 1000 kvm på Sankt Kjelds Plads på Ydre Østerbro i Københavns nye »klima-bydel«.

Et område, der længe har været i gang med noget af en transformation for at skabe en grønnere bydel.

Bag Hahnermanns Køkken står kogebogsforfatter, madentreprenør, og iværksætter Trine Hahnemann. Da hun åbnede døren til madhuset, der både fungerer som kokkeskole, bager, gårdbutik og madforedrag, i februar i år, var planen på længere sigt også at tilføre en restaurant, hvilket nu er en realitet.

Læs også: Guide: Fem nye københavnske morgenmadssteder du skal kende

Den nye restaurant holder aftenåbent torsdag til lørdag med en menu baseret på grønsager leveret fra Stensbølgård, den økologiske gård i Kirke Hyllinge, samt fisk og kød til, hvis man da ikke ønske bare at spise grønt.

Alle retter er baseret på, at man deler med andre, som en måde at opfordre beboerne i bydelen til at spise flere fællesmåltider med hinanden.

Udover aftenåbent kan man også besøge restauranten om søndagen til søndagsmiddag, hvor tanken også er at skabe en tradition hos de lokale om at spise sammen.

Læs mere om Madhuset her.

Hahnemanns Køkken. Foto: PR

Hvad: Hahnemanns Køkken
Hvor: Skt. Kjelds Plads 12, Østerbro
Hvornår: Aftenåbent torsdag til lørdag samt søndag til middag