Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Sticks'n'Sushi Istedgade

Sticks'n'Sushi Istedgade

Istedgade 62
1650 København V

Åbningstider

Man-torsdag:
Restaurant: 10.00 - 23.00
Køkken: 11.00 - 22.00

Fre-lørdag:
Restaurant: 10.00 - 24.00
Køkken: 11.00 - 23.00


Kontakt

33 23 73 04
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

Køkkentype

Japansk

Sushi

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Foto: prfoto Foto: prfoto
Når personalet råber til dig på japansk, efter at du lige er trådt ind ad døren på den tjekkede Sticks'n'Sushi i Istedgade, er det ikke fordi, du har glemt at tørre fødderne eller lukke døren efter dig. Det er derimod en begejstret, traditionel, japansk hilsen, som betyder noget i retning af "Goddag og velkommen i vores restaurant".

Maden
Foruden de velkendte menuer med nigiri-sushi og et hav af ruller, sælger Sticks'n'Sushi også både kolde og varme retter inspireret af det japanske køkken. Du også købe sashimi (rå fisk) og nigiri-sushi stykvis med de mest almindelige typer fisk.

Øl og vin
Udvalget af japansk øl og godt, dansk øl er fint, så det er ikke svært at finde en type, som du kan lide. Foretrækker du en forfriskende, lys øltype, skal du bede om en Asahi. Vinkortet er pænt og overskueligt. Prøv et glas champagne til din sushi - du risikerer at blive forfalden til kombinationen. Er du til saké er udvalget stort, og du kan også smage den japanske blommevin.

Til børnene har Sticks'n'Sushi et særligt menukort med sticks, grøntsagsstave og ruller, og de kan f.eks. få en flaske øko-saft eller en smoothie til.

Indretningen
Modsat de hidtidige filialer sidder du her omkring fire store kvadratiske borde med en hvid søjle i midten, hvor der er plads til 10-12 gæster, eller i båse overfor hinanden to og to langs den ene væg. Bordene er belagt med et sort materiale, som minder om læder, ligesom de lave bænke, du sidder på.

Gå ikke glip af et besøg på de flotte toiletter, selvom de er svære at finde (kig efter en smal indgang på venstre side af det åbne køkken). Toiletterne er kæmpestore og helt i sort, bortset fra den fritstående, cylinderformede vask i italiensk formgivning.

Sticks'n'Sushi på Istedgade åbnede i 2003, som kædens femte filial og indtog dermed Vesterbro, som indtil da var lidt af en ørkenvandring for sushi-elskere.

Mere sushi
Se AOKs liste over Sticks'n'Sushis filialer og sushibarer, hvor Sticks'n'Sushi er nævnt

Book dit bord online
Brugeromtale

Brugerbeskrivelse - oprettet af Mol Admin Bruger
Istedgade er et befriende sted med plads til alle. Kigget ud af de store vinduer mod gaden er én lang film, hvor man kan betragte livets gang på Vesterbro, mens man nyder maden. Musikken er lidt højere her end i de andre Sticks’n’Sushi-restauranter. Når gæsten træder ind, bliver der råbt ”Irrashaimase” helt ude fra bagkøkkenet, og det betyder velkommen på japansk. Om aftenen skrues der ned for lyset og op for stemningen – køkkenet er lidt længere åbent end i Sticks’n’Sushis andre restauranter.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.