Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/08/10

Sticks'n'Sushi åbner i nyt Tivoli-hotel

  • Foto: Ikke oplyst
Det nye Tivoli-hotel, som åbner på Kalvebod Brygge 2. september, kommer også til at rumme en Sticks'n'Sushi-restaurant med udsigt over hele byen.

Københavnerne er vilde med rå fisk og ruller. Det går godt for Sticks'n'Sushi, som har haft æren af at give mangen københavner deres første sushi-jomfrutur, men det får ikke sushikæden, der blev startet af de to brødre Jens og Kim Rahbek til at ligge på den lade side.

Sticks'n'Sushi vil helt til tops, og det kommer kæden med dens nyeste restaurant, som åbner i på 12. sal af det Tivoli-hotel, som hotel-virksomheden Arp-Hansen i samarbejde med Tivoli indviede på Kalvebod Brygge 2. september.

Københavnerne og hotellets første gæster må dog vente indtil tidligst 15. september, før de kan nyde udsigten over byen sammen med en nye menuer, som hvis de bliver en succes på toppen også kommer på kortet i andre Sticks'n'Sushi.

Da AOK for et par måneder talte med Kim Rahbek, som i dag sammen med Thor E.B.R. Andersen ejer Sticks'n'Sushi, og spurgte hvad der fik en sushikæde, der især er kendt for at ligge tæt på, hvor kunderne bor, til at binde an med en hotelrestaurant, svarede han:

"Tja, det ville jo være super nemt bare at åbne en ny filial i Odense eller et andet sted i landet, men det her er sjovere. Og det er jo det, det handler om".

Sticks'n'Sushi i Tivolihotellet får også en skybar og en tagterrasse, hvorfra man kan se både torsoen i Malmø, Helsingør, Zoo på Frederiksberg og i klart vejr også Stevns.

I bunden af hotellet åbner en familievenlig Tivoli-restaurant, og shuttlebusser vil pendulere fra hotellet og til og fra Tivoli.

Du kan læse mere om Sticks'n'Sushi her
Sticks'n'Sushi dropper ålen og får klimapris

Se listen over Sticks'n'Sushi på AOK
Læs mere om den nye restaurant på Sticks'n'Sushis eget website

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer