Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/08/17

Stefanos Mad & Kaffe

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
Godt nyt til morgenmadsfans.

På hjørnet af Stefansgade og Husumgade ligger Stefanos Mad & Kaffe - en café ud over det sædvanlige. Her finder du nemlig et fint miks af både købmandsbutik, markedsplads og caféhygge.

Hvilket giver god mening, når man kender historien bag Stefanos Mad & Kaffe, der indtil marts 2017 udelukkende var en lille købmandsbutik med masser af friske råvarer og økologiske delikatesser.

Se billederne: Sådan så Nørreport Station ud i gamle dage

Det nye koncept byder nu også på lækker brunch, som man selv sammensætter ud fra et afkrydsningsskema, så man kan få sin helt egen yndlingsbrunchtallerken med klassikere som pandekager og yoghurt. Man kan også prøve noget helt nyt som f.eks. røræg med Sucuk (tyrkisk hvidløgspølse), sigara börek (fetaruller) samt traditionelle tyrkiske retter med bl.a. sauteret grønt og æg.

Mændene bag Stefanos Mad & Kaffe, Yalçin Demirkiran og Ibrahim Kaya, er begge af tyrkisk oprindelse og har fundet en del inspiration i hjemlandet i sammensætningen af menuen.

Læs også: Guide: 10 gode steder hvor du kan drikke sommerens sidste Aperol Spritz i solen

Du kan vælge at få tre, fem eller syv små retter - sidstnævnte for 179 kr. Derudover kan man vælge mellem forskellige typer kaffe og friske juicer til sin brunchtallerken.

Udover at være en hyggelig lille café, hvor du både kan sidde inde og ude, giver stedet også mulighed for at bestille mad som takeaway, hvis man hellere vil nyde de lækre sager hjemme.

Hvad: Stefanos Mad & Kaffe
Hvor: Husumgade 50, 2200 København N

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.