Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/11/10

Spuntino

Spuntino

Vesterbrogade 68
1620 København V

Åbningstider

Mandag – Lørdag 17:30 – 24:00

Kontakt

70 20 50 89
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Italiensk

Måltider

Middag

 

 

 

  • Spuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else BjørnSpuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else Bjørn
  • Spuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else BjørnSpuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else Bjørn
  • Spuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else BjørnSpuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else Bjørn
  • Spuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else BjørnSpuntino en af de første aftener efter åbningen i november 2010 Foto: Else Bjørn
Cofocos italienske restaurant på Vesterbrogade serverer en rustik tre-retters menu.

På italiensk er en spuntino en lille snack, men du kan sagtens få et fuldt måltid på Cofoco-kædens nyeste restaurant af samme navn. Den ligger på Vestebrogade 68, der før har huset blandt andre Berntsens Ballade og tidligere har været et sted med stor udskiftning, men måske er det Cofoco-imperiet med Torben Klitbo og hans makker Christian Lytje i spidsen, der kan få stedets dårlige karma vendt.

2 uger fra ide til restaurant
"Jeg var inde og se lokalet, og 14. dage efter (fredag 19. november 2010, red.) åbnede vi, så vi er gode til at rykke hurtigt, når vi har en god fornemmelse i maven," siger Torben Klitbo, som mange har lært at kende, fordi han om torsdagen laver mad i DR1s program Aftenshowet.

Tre retter for 275 kr.
På menuen er tre italiensk-inspirerede retter til 275 kroner, hvor der er frit valg på antipasti- og hovedrets-hylden. Dog skal du betale ekstra, hvis du vælger en dyr antipasti, der kan være jomfruhummer eller en mere kostbar hovedret, som for eksempel oksemørbrad med trøfler, der koster en hundredekrone ekstra. Du betaler også ekstra, hvis du vil have ost.

Ukrukket stemning og rustik mad
"Lige som på Les Trois Cochons på Værnedamsvej, der i stedet har fransk mad på menuen, er Spuntino et ukrukket sted med rustikke serveringer som antipasti på et spækkebræt og lammeskank, som vi godt kan lide det, og der er nok mad på tallerkenerne", fortæller Torben Klitbo, der på åbningsdagen selv var nede og spise på restauranten med sin kæreste og sin tre måneder gamle datter, som sov tryg ude bagved.
"Det var første gang, vi var ude i tre måneder, og det gik fint, så det var hyggeligt" siger Torben Klitbo.

Den italienske kærlighed
At menuen blev italiensk er ikke en tilfældighed.
"Det er ikke nogen hemmelighed at vores italienske Scarpetta i Rantzausgade er en af vores største successer. Den er fuldt udsolgt hver aften og har venteliste fredag og lørdag. Jeg er selv lært op i det franske køkkens skole, men efterhånden har jeg opdaget det italienske køkken og de italienske vine, som jeg er blevet rigtig glad for", fortæller Torben Klitbo, der er udlært som kok, inden han blev chef i sit eget firma.

Campari, champagne og italienske vine
Und dig selv at begynde aftenen med Campari med appelsinjuice eller et glas champagne. Vinene er italienske og koster fra 200 kroner flasken eller 40 kroner glasset og op til 650 kroner for en Barolo "Bricco Viole"  fra producenten Mario Marengo.

En stor flaske Pellegrino får du for 30 kroner og en espresso koster det samme. Selvfølgelig kan du få Limoncello,Sambuca og grappa.

Spuntino åbnede 19. november 2010.

Mere Cofoco på AOK
Læs også portrættet af Torben Klitbo - den nye generations restaurant-matador

Cofofo-imperietHjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Det mener brugerne..

 

bare ikke godt nok...

det er svært at brokker sig over en 5 retters menu til 295 kr. man kan vel ikke forvente det absolut bedste men det fik vi så sandelig heller ikke.

jeg og min kæreste var ret enige om vores oplevelse på spuntino da vi var der i feb. mdr.

vi blev mødt af venlige og smilende tjener og "supervisor'en" alt personale virkede egentligt meget i mødekommenden men her stopper rosen os! vores tjener var ikke sikker på om jeg kunne få en dry martini til at starte med da han ikke viste om de havde noget vermouth ( com on ) måske verdens mest solgte drink. derefter kom en anden tjener og tog vores bestilling og glemte derefter vores vand som vi havde bestilt, åbnede vores spumante "ude bag ved" og ikke ved bordet.

hvorefter vi blev jaget igennem de 5 retter og lille starter, fra vi kom til vi gik havde vi været der i 1½ timer. vi var så proppede vi var ved at sprænge.... vi følte os ærligt talt ikke som gæster men som kunder der bare skulle ind og ud. endvidere bliv vi igennem aften betjent af alle 6 tjener og kun en virkede sikker på hvad han serverede, de andre mumlede sig igennem og talte så lavt og usikkert at det kunne være ligemeget.

starteren og forretten var virkelig god, alt det anden ( undskyld mig ) var som at stikke tungen ud af vinduet og deres pannacotta dessert var en totalt salt bombe, fy for fanden! og jeg kan godt lide salt.

maden var bedre end jensen bøfhus, ja! men betjeningen var for slap og INGEN var faglærte! foruden måske supervisor'en?

vores regning lød på 1200 kr. måske ikke det helt vilde men når maden kun er o.k. er det bare ikke nok at betjeningen kun kan tilbyde et smil og ingen faglighed har.

so sorry spuntino/cofoco.

 

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: Torkil Adsersen
Byliv | 04/11/13

Guides til København

Få inspiration til en aften, en dag eller en weekend i København. Vi har samlet vores guides her.

AOK Tjenester