Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/05/14

Sporvejen

Sporvejen

Gråbrødretorv 17, st.
1154 København K

Åbningstider

Man-lørdag: kl. 11-22
Søndag: kl. 12-22

Kontakt

33 13 31 01
 

Køkkentype

Burger

Fastfood

Måltider

Frokost

 

 

 

  • Foto: Carina Heckscher Foto: Carina Heckscher
  • Foto: PR Foto:
  12  
Københavns sidste sporvogn holder til på Gråbrødre Torv, hvor du kan få burgere og transportnostalgi for alle pengene.
Den sidste sporvogn kørte gennem København i 1972, hvorefter vognene blev solgt til Egypten. Men der er stadig ét sted i København, hvor du kan få en næsten helt autentisk sporvognstur - endda med en lækker burger undervejs.

Sporvejen på Gråbrødre Torv er nemlig intet mindre end en meget eksakt kopi af de sporvogne, der engang transporterede københavnerne fra sted til sted. Derfor er lokalet aflangt og smalt, sæderne er røde, mens skilte, fotografier og billetter rundt i hele lokalet giver et indtryk af, hvordan byen så ud, dengang der stadig var sporvogne. Er der ikke plads inden dørs, har Sporvejen også en hel del pladser uden for med udsigt til Gråbrødre Torv.

Sporvejens kulinariske kendetegn er burgere, som fås i mange forskellige udgaver til priser, der holder sig på den pæne side af 100 kr. Hvis du ikke er i burger-humør, kan du også prøve en omelet, der ligeledes findes i flere forskellige former.

Stedets unikke indretning og koncept tiltrækker både københavnere og turister i alle aldersgrupper. For hvad enten man selv kan huske sporvognenes kørsel i København, eller man blot må forestille sig det, er Sporvejen et hyggeligt og fascinerende sted, fordi konceptet er så gennemført.

Læg dertil en altid meget sød og opmærksom betjening, og du har et helt specielt sted i København.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.