Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/10/07

Spiseloppen Christiania

Spiseloppen Christiania

Bådsmandsstræde 43
1407 København K

Åbningstider

Tir-søn: 17.00-22.00

Kontakt

32 57 95 58
 

Atmosfære

Klassikere

Køkkentype

Kosmopolitisk

 

 

 

  • Foto: Jens Nørgaard Larsen Foto: Jens Nørgaard Larsen
Fristadens populære spisested, der besøges af mange forskellige slags mennesker. Retterne er tilberedt med indleven og opfindsomhed, også for vegetarer. Kokkene kommer fra alverdens lande. Portioner og pris tilpasses børn i alle aldre.
På Christiania kan du købe hash og sharwama. Men, men, men så er der Spiseloppen.

Fristaden har altid tiltrukket folk fra hele verden, og det gælder også restauranten i den gamle militærbygning ud til Prinsessegade. Kokkene kommer nemlig alle vegne fra. En dag er det en libanesisk, så en irsk, en italiensk, en new zealandsk.

Det er langt fra kun anderledes tænkende, der kommer her. I ny og næ ser man også en politiker med udenlandske gæster og veluddannede, der ikke så meget kommer for at se på det sociale eksperiment, som for at få noget god mad.

Helt i ånd med Christianias grundide om at slippe fantasien løs, er retterne tilberedt med indleven og opfindsomhed. Vegetarer bliver ikke spist af med kogte grøntsager, men kan få lige så velkomponeret mad som ådselsæderne, og portioner inklusive pris tilpasses børn i alle aldre. Rimelighedens princip regerer.

 

Carsten Andersen

Brugerbeskrivelse - oprettet af Mol Admin Bruger

Kom og spis en hyggelig middag i det gamle krudtlager på Christiania, hvor stemningen er uhøjtidelig, til tider lidt løssluppen, og hvor vi altid er i godt humør samt prioriterer service og glade, mætte mennesker højt.

Spiseloppen har forskellige forretter, hovedretter (heraf en vegetarret) samt desserter i et rimeligt prisniveau med gode portioner.
Køkkenet er internationalt og menuen skifter ofte.
Forretterne ligger imellem 50-75 kr, hovedretter 130-250 kr, desserter 60 kr. Husets vin ligger på 175 kr.

Du finder os lige over spillestedet Musikloppen i den lange gule loppebygning, der ligger ud til Prinsessegade.

Vi glæder os til at se dig :-)Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.