Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 23/02/12

Spisehuset 56°

Spisehuset 56°

Krudtløbsvej 8
1439 København K

Åbningstider

Tirsdag- lørdag: kl. 11:00 – 21.00
Søndag: kl. 10:00 – 17:00

Kontakt

31 16 32 05
 

Køkkentype

Børnemenu

Dansk - nyt

Måltider

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Atmosfære

Nye steder

 

 

 

  • 1. sal hos Spisehuset 56 grader på Frederiks Bastion. Foto: PR1. sal hos Spisehuset 56 grader på Frederiks Bastion. Foto: PR
På Charlotte Amalies Bastion tæt på Operaen er åbnet en restaurant Spisehuset 56°, som serverer en operamenu og hylder det nordiske køkken og råvarer fra den lokale breddegrad.

...

 Du kører ned ad Prinsessegade til Holmen, forbi Marinestationen, Kanonbådshusene og Operaen, og videre langs vandet ved Søværnets Officersskole. Her ligger krudthuset, som i 1744 blev opført som en del af Københavns Søfæstning og til opmagasinering af krudt og ammunition, men i dag huser et spisested.

Bag restauranten, som åbnede i februar 2012, står Kirstine og Kenneth Ellegaard, der indtil da drev restauranten på Frederiks Bastion siden 2007.

På trods af det jordnære navn, Spisehuset 56 grader, er Spisehuset efter ægteparrets udsagn en mere raffineret version af køkkenet fra Frederiks Bastion, hvor du frit kan vælge mellem flere retter på spisekortet komponeret af mødet mellem det traditionelle danske køkken og det moderne køkkens teknikker.

På det første menukort var helstegt rødspætte med brunet smør og stegt citron, en grøntsagsret og en gang husmandskost til priser fra 150 kroner til 225 kroner. Kokken havde også betænkt de mindste gæster med to retter: Fiskefilet og frikadeller.

Skal du i operaen - eller vil du blot spise tidligt og kan du være ude af døren igen kl. 19.45, kan du få en menu med to eller tre retter med vin, vand og stempelkaffe, hvis du husker at bestille den på forhånd.

Se menukortet på Spisehusets eget website.

Bestil bord her

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Få Berlingske fre-, lør- og søndag i 3 måneder for 199 kr. pr. md. Samlet engangspris 597 kr. Abonnementet fortsætter til normalpris, indtil det opsiges.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

Byliv | 04/11/13

Vind med AOK

AOK har altid masser af spændende konkurrencer med fede præmier.
Foto: AOK.dk
Byliv | 08/04/14

Hvem skal nomineres til Byens Bedste 2014?

Årets kategorier ligger klar, men hvem fortjener en nominering? Giv dit bud, og vind fede præmier.

AOK Tjenester