Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/02/13

Spis sushi fra en nøgen mand

Tidspunkt

Fredag 1. mar. 2013, kl 20:30

Hero Kitchen & Bar

Jarmers Plads 3
1551 København V

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: 17:00-23:00
Fredag - Lørdag: 17:00 - 02:00
Søndag: 17:00 - 23:00

Kontakt

+45 69696000
 

 

  • På Hero Kitchen & Bar kan du fredag d. 1. marts få fornøjelsen af at spise sushi fra en nøgen mands krop. Foto: PrPå Hero Kitchen & Bar kan du fredag d. 1. marts få fornøjelsen af at spise sushi fra en nøgen mands krop. Foto: Pr
Har du altid haft lyst til at sidde og hygge med veninderne, mens der ligger en nøgen mand foran jer med mad på maven, så læs med her.

...

Danni Dahl Petersen er normalt bartender på Hero, og han arbejder også som model. Fredag d. 1. marts består hans job i at tage alt tøjet af, lægge sig på ryggen og være en levende tallerken for gæsterne - som denne aften udelukkende er piger.

Hero afholder nemlig 'The Naked Truth', som er en naked sushi event, hvor maden bliver serveret fra Dannis nøgne krop, kun de mest intime dele er lettere skjult bag bananblade. Og så kan man ellers spise løs, både med munden og øjnene. Efter forretten hopper Danni i baren, og gæsterne får serveret fire 'normale' retter.

Nyotaimori er det japanske ord for at servere mad fra en kvindes nøgne krop. Det er som sådan ikke en normal japansk tradition, men da filmen Rising Sun med Sean Connery ramte biograferne i start 1990'erne var der en scene, hvor man så denne Nyotaimori. Og så blev det pludselig populært i vesten og brugt i mange sammenhænge. Anretningen hedder Nantaimori, når maden bliver serveret fra en nøgen mands krop.

Hvad: The Naked Truth

Hvor: Hero Kitchen & Bar, Jarmers Plads 3

Hvornår: Fredag d. 1. marts kl. 20.30

Hvor meget: Ekskl. cocktails: 300 kroner. Inkl. 3 cocktails: 450 kroner.

Hvordan: Køb billet her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register