Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/03/15

Spis min gris

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
  12  

I september 2013 fik Nordre Frihavnsgade en af landets mest ekstreme slagtere. På den gode måde forstås. Mikkel Hesselager er uddannet kok og har blandt andet været forbi Orangeriet og Restaurant Jacobsen, inden han så lyset og gik all-in på dyrevelfærd og slagtergerningen. Det blev til butikken »Spis min gris«, og på trods af navnet, så sælger de altså alt muligt kød, og ikke kun fra gris, selvom nogle kunder bliver helt overraskede.

Flere gange om ugen får de også forvildede kunder ind, der kigger i montren og ’skal have lidt røget laks’, og som Mikkel må sende ind til naboen - fiskehandleren.

’Spis min gris’ samarbejder tæt med ni udvalgte producenter og alle dyr bliver slagtet på gården, så transporten ikke stresser dem. Alt er økologisk, snart også Demeter-mærket, altså biodynamisk, og butikken får kun hele dyr, de arbejder med.

Deres tilgang er forskningsbaseret og über-videnskabelig, og man kan ligeledes være sikker på, at intet her er tilfældigt. Der er tanke bag hver eneste handling.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.