Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 18/01/13

Spis luksusmiddag med Mr. Sushi himself

  • Foto: PR Foto:
Frisk asiatisk nytårskur på Sticks'n'Sushi og masser af champagne.

   
Hvis du altid har elsket asiatisk mad og gerne ville lære mere, så skal der sættes kryds i kalenderen fredag d. 25. januar.

Her har bloggeren bag my-pleasure.dk, Nicolai Klingenberg, nemlig stablet en nytårskur på benene, som er en fest for alle fiske-asien- og champagneinteresserede. En særlig asiatisk menu med alt godt fra østen bliver nemlig kreeret og præsenteret af Jens Rahbek, bror til stifteren og ejeren af Sticks'n'Sushi kæden, og en af de mest vidende mænd herhjemme, når det kommer til asiatiske specialiteter.

Og det er i den grad tilladt at stille spørgsmål undervejs, så man ikke bare får noget godt i maven, men også nyt mellem ørene.

Selv om Nicolai Klingenberg primært arbejder bag computeren, har han haft succes med de mere personlige arrangementer.

"Siden 2009 har jeg drevet My-Pleasure.dk, hvor jeg har skrevet mere end 1.100 artikler. Det første arrangement blev en realitet i 2010, og sidenhen er flere kommet til. Idéen er at lade læsere og ligesindede møde hinanden væk fra computerskærmen for at få en god oplevelse og ditto dialog. Det næste arrangement er det mest kostelige til dato, så det bliver spændende at se, hvordan det bliver modtaget," fortæller Nicolai Klingenberg.

Ud over menuen fra Mr. Sushi himself vil boblerne flyde i rigelige mængder, som enhver god nytårskur har for vane. Aftenens hovedingrediens i glasset bliver nemlig Laurent-Perrier Brut, som i forskellige udgaver blive r serveret til alle retter.

Der er plads til 25 gæster til arrangementet, som vil foregå i 'Sushi Suiten', det private dinningroom som Sticks'n'Sushi har i Nansensgade 47.

Hvad: Private Dining med Jens Rahbek
Hvornår: Fredag den 25. januar klokken 18.30-23.30
Hvor: Sticks’n’Sushi private dinning, Sushi Suiten, Nansensgade 47, 1366 København K
Hvor meget: 999 kroner pr. person
Hvordan: Bestil din billet her
Se menuen her

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register