Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 24/01/13

Spis din yndlingsdesigner med sølvske

  • Foto: PR Foto: PR
Guerilla-køkkenet Silver.Spoon laver under modeugen “The Dirty Model Edition” af deres pop-up restauranter, hvor danske designeres kollektioner er inspirationskilder til menuen.

Silver.Spoon Guerilla Dining laver under Copenhagen Cooking og modeugen det gastronomiske fashion-event “The Dirty Model Edition” - helt uden modetøj vel at mærke. Modetøjet bliver i stedet brugt som inspiration til maden.

Silver.Spoon gør sig typisk i uventede og overraskende spiseoplevelser, og derfor er både menu og location stadig lidt af et mysterie. Mens location først bliver annonceret for deltagerne 24 timer før eventet, kan man allerede nu blive en smule klogere på menuen.

Det bliver en kulinarisk catwalk, hvor sølvske-guerillaerne bruger danske designeres kommende kollektioner som inspirationskilde til de forskellige retter . Og med serveringer som “Diet of the Week”, “The Powder Room” og “Skinny Bitch” er der vist ingen tvivl om, at modeverdenen også får et skud satire i siden.

Som et vaskeægte modeshow bliver hver ret præsenteret med tilhørende musik og lys. Der er samtidig mulighed for at købe en særlig menu for drikkevarer, så hele oplevelsen går op i en højere enhed.

Den kryptiske menu i sin helhed:

Snacks

Untouched... Dope your Lobster

Smoke & Ashes

Diet of the Week

Main

Liquid Candy in Scarlet

The Powder Room

Skinny Bitch

Hvad: Silver.Spoon Guerilla Dining - “Dirty Model Edition”
Hvor: Location annonceres 24 timer før eventet
Hvornår: Den 2. februar kl. 18.15
Hvordan: Arrangementet koster 750 kr. for seks retter, mens menuen for drikkevarer koster 500 kr. Billetterne kan købes her

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer

Aflyst

Hmm, blev det ikke aflyst i torsdags???