Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 30/01/13

Spis din weekendbrunch i Singapore

  • Foto: Beboy Foto: Beboy
Hvis weekenden skal være lidt mere eksotisk, så tag til et af verdens bedste gadekøkkener.

...

Det kan godt være, Vesterbrogade er grå og dansk vintertrist, men indenfor på Namnam gør de, hvad de kan for at importere de eksotiske oplevelser. Under navnet Early Namnam disker Claus Meyers restaurant denne weekend nemlig op med traditionelle morgenmadshit fra Singapore.

Byen er kendt for hver morgen af bugne af de såkaldte hawkers, eller madcykler, hvorfra man kan fornøje sig med alskens mad fra det kendte køkken.

Menuen denne weekend er lang, men to af de mest spændende ting er Roti Prata, som er Singapores ubetingede morgenmads-favorit. Sprøde, og samtidig bløde, stegte brød hvor roti-manden knuser skorpen inden brødet serveres, så det lettere kan absorbere væden i den medfølgende karry.

Nasi Lemak rangerer som nummer to på listen over mest populære morgenmad i Singapore. Med udspring i en kampung landsby, hvor man bruger det som er i den umiddelbare nærhed, er det en ydmyg ret, men med vidunderlige virkemidler. Duftende Jasminris kogt med friske pandanblade, alba alba frø og kokosmælk serveres med grillet frisk gurkemeje/citrongræs marineret kylling, ristede jordnødder, syltet agurk-rødløg, omelet, sambal.

Hvad: Early Namnam
Hvor: Restaurant Namnam, Vesterbrogade 39
Hvornår: Lørdag 2. februar og søndag 3. februar, kl. 10.30 – 14.00
Hvor meget: 185 kroner - 225 kroner, hvis man vil prøve begge morgenmadsfavoritter. Børn under 14 år halv pris.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register