Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 20/03/17

Spis dig gennem Danmarks gastronomiske revolution

  • En Noma-ret. Foto: Martin Sylvest Andersen

    En Noma-ret.

    Foto: Martin Sylvest Andersen
Smag hvordan Danmark gik fra gastro u-land til verdensførende.

Danmark har taget et decideret kulinarisk kvantespring de seneste mange år. Så meget, at Børsens madskribent, Ole Troelsø, har udgivet en bog med titlen - 'Danmarks gastronomiske revolution', hvor han gennemgår udviklingen årti for årti.

Læs også: Guide: Her er 9 nye restauranter du skal kende

Den udvikling kan man rent faktisk få lov at smage. Torsdag d. 23. marts kl. 18.00 har han nemlig sat kokken Rasmus Leck Fischer i stævne på hjemmebanen i Atelier 1B, Frederiksborggade 1b, 4th.

Læs også: Japansk gademads-perle er åbnet på Nørrebro

Her kan man for 695 kr. høre Ole fortælle historien om danmarks færd fra gastro u-land til verdensførende. Til aftenen hører selvfølgelig en menu med retter fra flere af årtierne inspireret af de gastronomiske strømninger, der gjorde sig gældende fra 1970’erne og frem til i dag. En smagsmæssig tidsrejse med andre ord.

Læs også: Mikkeller, Michelin-kok og musikfestival går sammen om Københavns nye bar

Når man køber billet følger der faktisk også et gratis eksemplar med af bogen.

Hvad: Danmarks gastronomiske revolution
Hvor: Atelier 1B, Frederiksborggade 1b, 4th
Hvornår: Torsdag d. 23. marts kl. 18
Hvor meget: 695 kr. for mad, drikke og bog
Hvordan: Man kan fange billetter lige her.

 

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

AOK Tjenester