Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/02/10

Soupanatural i Pisserenden

Soupanatural i Pisserenden

Sankt Peders Stræde 31
1453 København K

Åbningstider

Søn-ons 10.00-22.00, tor-lør dog til 02.00
Sommer: Holder kun åbent om lørdagen.
 

Køkkentype

Andre

Cafekøkken

Måltider

Frokost

Morgenmad

Natmad

Atmosfære

Trendy

 

 

 

  • Foto: PR-foto Foto: PR-foto
Egentlig er de uddannet som geografer og vilde med at rejse, men suppedrengene Nicolai og Kristian har stor succes med Soupanatural, som nu også serverer suppe og morgengrød to stay og to go i city.
Knap et år efter suppedrengene Nicolai Jæpelt og Kristian Nørlyng åbnede deres første suppebar i Guldbergsgade på Nørrebro, indtog det energiske makkerpar city i et nyrenoveret lokale i et gammel hus på hjørnet af Larsbjørnsstræde og Sankt Peders Stræde.

Fire gange så stor
Sankt Pedersstræde- suppe-, kaffe-,  grød- og cocktailbaren ligger hvor tøjbutikken Syndikat før lå og er fire gange så stor som Guldbergsgade-baren, hvilket vil sige, at den har plads til godt 40 gæster.

Øko to go og to stay
Alt er - ligesom på Nørrebro - så vidt muligt både økologisk og bæredygtigt fremstille - og til at betale selvom man er på S.U. Og alt fås to go, hvis du ikke har tid til at hænge ud og logge på det trådløse netværk.

”Vi har mere fokus på morgengrøden og morgenmaden, siger Kristian Nørlyng.

Flere suppebarer på vej
”Det har hele tiden været intentionen, at vi ville åbne 6-7 Soupanaturals, sagde Nicolai Jæpelt før åbningen. Faktisk er Pisserende-filialen ikke helt suppedrengenes første. Det kan du læse mere om i nyhedsartiklen Soupanatural supersizer sig selv fra december 2009.

Kaffen i Soupanaturals cityafdeling er en specialblend fra Riccos Kaffebar, selvom Ricco selv har en kaffebar lige om hjørnet i Studiestræde. Omvendt leverer Soupanatural nu suppe til Ricco.

Mere suppe

Soupanatural åbnede 15. februar 2010.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.