Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/04/08

Soupanatural

Soupanatural

Guldbergsgade 7
2200 København N

Åbningstider

Man-tir 8.00-22.00, ons-tor 8.00-24.00, fre 08.00-02.00, lør 12.00-02.00, søn 12.00-22.00.
Sommer:
Hverdage: 17-22, fre og lør 17-02

Kontakt

32 13 17 35
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Cafekøkken

Måltider

Frokost

Morgenmad

Natmad

 

 

 

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Skråt overfor Rust kan du få cocktails to go, øko-grød om morgenen, mættende brasilianske smoothies og sunde supper med og uden kød.


Soupanatural er en lille, bitte økologisk morgenmads-, suppe- og cocktailbar i Guldbergsgade skråt over for Rust, som bliver drevet af to unge, kosmopolitiske geografer, som tror på, at det kan lade sig gøre at sælge sund, økologisk mad til rimelige priser i en retro-trendy, hyggelig biks bygget på principper om bæredygtighed.

Fra tidlig morgen sælger soupastars Kristian Nørlyng og Nicolai Jæpelt økologisk morgengrød, yoghurt, smoothies og vitaminas, som brasilianerne kalder smoothies, når de er tilsat havregryn for at mætte mere. Du kan enten slå dig ned og læse morgenavisen og tænde den bærbare og checke mails, hvis der er plads og tid, eller tage morgenmaden med. Det gælder i øvrigt for hele Soupanaturals sortiment, der også tæller to-go-cocktails, som fås indtil klokken 02 torsdag, fredag og lørdag.

Alting - også sprutten i cocktails'ne - er så vidt muligt økologisk, og supperne er 100 procent økologiske. Soupanatural arbejder på at få et helt økologisk menukort. Servietterne er lavet af brunt genbrugspapir, og hele konceptet bygger på principper om bæredygtighed; at Soupanaturals produkter ikke forurener eller på anden måde belaster miljøet.

Supperne fås i flere versioner hver dag, fortrinsvis uden kød. Den første portion er klar klokken 11 og udvalget svinder, som dagen skrider frem. Du kan vælge mellem en lille portion, som er perfekt som et sundt mellemmåltid, eller en stor portion. Du får dem serveret i et isolerende bæger med låg, så de kan holde sig varme, indtil du når hjem eller frem.

Soupanatural åbnede i april 2008.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.