Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/07/17

Something Frozen

  • Hjemmelavet soft-ice. Foto: PR

    Hjemmelavet soft-ice.

    Foto: PR
Gourmet softice butik på Nørrebro.

Jane Lind har altid elsket is. Da hun var barn, vidste Hjem-is bilen godt, at den skulle holde ude foran hendes hus. Og da hun blev ældre, mødte hun Mia Irene Kristensen, der officielt kører efter mottoet: 'Aldrig for mæt til en ekstra kugle is – det er jo bare frossen mælk'.

Læs også: Noma popper op under bro

De to har slået sig sammen og åbnet en gourmet softice butik på Nørrebro - et stenkast fra Dronning Louises Bro. Her er smagen milevidt fra de industrielle softice-pulverblandinger, som bliver kørt ud i litervis på landets strande rundt omkring.

Alt hos Something Frozen er derimod frisk og hjemmelavet af de bedste råvarer, de to damer kan finde og ud af en is-base der består af økologisk mælk, fuldfed piskefløde og rørsukker.

Læs også: Kendte junglekokke åbner sydamerikansk folkekøkken

Al softice serveres i bæger og af smagskombinationer kan man følge sæsonen og således starte med en hyldeblomst softice, eller måske en øl-softice med karamelagtige smag af mørk dansk øl. Something Frozen har også en seriøs udgave af den kendte Kæmpe Eskimo - en solbær/rødbede softice med syrlige solbærbomber, hjemmebagt rødebedeslør og smeltet 72% Oialla chokolade hen over toppen.

Eller kokossoftice med kokos-macaroons og friske danke hindbær. Eller mynte, kokos, citron, lakrids, banan og mange andre varianter som alle bliver serveret med de ligeså hjemmelavede toppings.

Det kunne være hjemmebagt mandelcrumble, karamelliserede popcorn, hakket chokolade m. havsalt og karamel eller chocolate chip cookies.

Hvad: Something Frozen
Hvor: Ravnsborg Tværgade 7, Nørrebro

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.