Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/09/17

Social Sankt Gertruds Stræde

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
En af byens hyggeligste caféer har fået en lillesøster lige ved Kultorvet.

Social, vinder af "Byens Bedste Cafe 2017" til AOK's prisuddeling, startede i februar 2016 på Peblinge Dosseringen 4 lige ud til søerne på Nørrebro, og har sidenhen fået sig en aflægger i Indre by, Skt Gertrud Stræde 4 - lige ved Kultorvet.

Læs også: Byens Bedste-nomineret åbner ny biks på Vesterbro

Hos Social er der fokus på kaffe som ristes i samarbejde med Copenhagen Coffee Lab og med en overbevisning om at en lys- og mellem ristet profil er den mest interessante, da der her findes de fleste smagsnuancer. Social tilbyder altid to typer espresso og fire typer filterkaffe, altid serveret med en historie om bønnen hvis det ønskes.

Foto: PR

Socials vision har fra start været at kombinere special kaffe med god mad som er godt for krop og sjæl, og med ambitionen om at være "kaffebaren hvor du spiser din gode og sunde mad" byder menuen på smage inspireret fra især syd-og mellemamerika og asien men samtidig findes der en nytænkt grøntsagsvaffel med kyllingesalat. Al maden er dertil 100% glutenfrit.

Læs også: Legendarisk café på Kultorvet lukker og bliver til ambitiøs ølbar

Fra menuen kan bl.a. nævnes: matcha, mango- og proteinshakes, quinoagrød, acaibowls, avocadomad på zucchinibrød og grøntsagsvafler med laks, kylling eller hummus-avocado.

Foto: PR

Hvad: Social Sankt Gertruds Stræde
Hvor: Sankt Gertruds Stræde 4, Indre By
Hvornår: Åbnede mandag d. 4. september 2017

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.