Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 04/09/17

Social Sankt Gertruds Stræde

  • Foto: PR Foto: PR
En af byens hyggeligste caféer har fået en lillesøster lige ved Kultorvet.

Social vandt AOK prisen ‘Byens Bedste Cafe 2017’ og mandag d. 4. september åbnede de så en lillesøster. Den ligger lige ved Kultorvet, nærmerer betegnet Sankt Gertruds Stræde 4.

De tre ejere, Sebastian Streit Jeppesen, Frederik Nemo Andersen og Yussuf Poulsen, serverer ganske gratis kaffe og muffins fra kl. 08 morgen til 14.00

Læs også: Byens Bedste-nomineret åbner ny biks på Vesterbro

Herinde kan man selvfølgelig stadigvæk få fingre i deres favoritter - f.eks. Go’morgen brættet og deres hjemmelavede grøntsagvafler - og ligesom på deres café på Peblinge Dosseringen 4 er hele menuen glutenfri.

De har også hjemmebagt zucchinibrød, chiagrød, acaibowls, mangoshakes og meget mere på menuen.

Indretningen er som sædvanlig bygget af ejerne selv med bæredygtigt egetræ fra Gribskov og er i allerhøjeste grad en reflektion af Socials personlige stil og stemning. Ejerne ønsker at give gæsten hvad de selv har efterlyst i en cafe - hyggelige lokaler med god stemning, mad og drikke som går hånd i hånd, baristaer med et smil på læben og rigtigt god kaffe.

Læs også: Legendarisk café på Kultorvet lukker og bliver til ambitiøs ølbar

Hos Social bliver kaffen leveret af COPENHAGEN COFFEE LAB, og er udvalgt på tre præmisser: smag, økologi og bæredygtighed. De har valgt en lystristet brasiliansk bønne som den primære espressobønne, og som supplement har de også en mørkristet indonesisk bønne på kortet.

Hvad: Social Sankt Gertruds Stræde
Hvor: Sankt Gertruds Stræde 4, Indre By
Hvornår: Åbner mandag d. 4. september
Hvor meget: Gratis kaffe og muffins fra 8-14 på dagen

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.

AOK Tjenester