Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 16/04/18

Social Foodies Gl. Kongevej

Social Foodies Gl. Kongevej

Gammel Kongevej 115
1850 Frederiksberg C

Åbningstider

man-tors: 9-20
fre: 9-21
lør: 10-21
søn: 11-20

Kontakt

33 31 50 52
 

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
Social Foodies er en socialøkonomisk virksomhed, grundlagt i Danmark og med hjertet i Afrika. Her kan du spise dig til en bedre verden.

Social Foodies er én stor familie af ildsjæle, som alle går på arbejde med det fælles mål at udvikle originale, velsmagende og altid frisklavede produkter.

De har etableret sig flere steder i den 3. verden, hvor de arbejder for at skabe arbejdspladser, uddannelse og forbedrede den lokale økonomi. Social Foodie involverer sig i produktions-processen –fra småbønder til slutprodukterne og styrer selv hele fødekæden.

De har mange forskellige ting på menuen, men producerer dagligt forskellige is- og chokoladevarianter, som passer til årstiden. Frugter og nødder er andre af deres produkter, og de eksperimenterer konstant med nye smagssammensætninger.

Om sommeren er den friske, hjemmelavede is der er i fokus. Her kan man vælge mellem masser af delikate smage, og skal prikken for alvor sættes over i'et, så skal man unde sig selv en omgang hjemmelavet guf på toppen af sin is. Glem alt om den snaskede lyserøde guf, som man fik i »gamle dage«. Her er guffen fast og »sej« præcis som man kender den fra en frisklavet flødebolle. Og det er egentlig ikke så mærkeligt at det er flødebollefyld, man får på toppen af sin vaffel, for Social Foodies producerer dagligt et hav af lækre flødeboller lige midt i butikken.

Flødebollerne kan fås med enten lakridsfyld, hindbær eller almindelig vanilie, som så altså er samme guf, der kommer på toppen af isen. Det er virkelig godt.

Har man lyst til selv af få fingrene i chokoladen, kan man deltage i et flødebollekursus og virkelig få sat sin sprøjteteknik på prøve.

Social Foodies har også butikker på Østerbrogade 128, Lyngby Hovedgade 19 C, Strandvejen 187, Vedbæk Strandvej 39 og Ordrupvej 42,  i Charlottenlund.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.