Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/03/15

Social Foodies Charlottenlund

  • Foto: PR Foto: PR
Social Foodies er en socialøkonomisk virksomhed, grundlagt i Danmark og med hjertet i Afrika. Her kan du spise dig til en bedre verden.

Social Foodies er én stor familie af ildsjæle, som alle går på arbejde med det fælles mål at udvikle originale, velsmagende og altid frisklavede produkter.

De har etableret sig flere steder i den 3. verden, hvor de arbejder for at skabe arbejdspladser, uddannelse og forbedrede den lokale økonomi. Social Foodie involverer sig i produktions-processen – fra småbønder til slutprodukterne og styrer selv hele fødekæden.

De har mange forskellige ting på menuen, men producerer dagligt forskellige is- og chokoladevarianter, som passer til årstiden. Frugter og nødder er andre af deres produkter, og de eksperimenterer konstant med nye smagssammensætninger.

Social Foodies har også butikker på Gammel Kongevej 115 og Nørrebrogade 41.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.