Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 15/03/16

Social

  • Foto: Christopher Mertz Foto: Christopher Mertz
  • Foto: Christopher Mertz Foto: Christopher Mertz
  • Foto: Christopher Mertz Foto: Christopher Mertz
  • Foto: Christopher Mertz Foto: Christopher Mertz
Café lige ved Dronning Louises Bro der er ejet af en landsholdsspiller, en skuespiller og en iværksætter.

Normalt render Yussuf Poulsen rundt på grønsværen og banker mål ind for fodboldlandsholdet (okay okay, to er det blevet til, men hey), og nu har han så fået nye holdspillere.

De hedder Frederik Nemo Andersen og Sebastian Streit Jeppesen og er henholdsvis skuespiller og iværksætter - og de tre fyre har netop fundet sig rigtig godt til rette i kælderen på Peblinge Dosseringen 4, hvor de har åbnet caféen 'Social'.

Foto: Christopher Mertz

De har nemlig gået og følt, at København manglede lige præcis sådan et sted, hvor strejfende fra Dronnings Louises Bro kunne få en rigtig god kop kaffe og lidt lækkert at spise i afslappede og hjemlige omgivelser med masser af douglastræ og andre specielt udvalgte møbler de tre ejere synes er en fryd for øjet.

Social ligger for øvrigt nærmest under burgerbaren 'Sliders', hvor den nykårede verdensstjerne Lukas Graham samt band serverer de små burgere og til tider giver spontankoncerter, så kendisfaktoren på det i forvejen hippe hjørne er røget gennem taget.

Foto: Christopher Mertz

Hos Social bliver kaffen leveret af COPENHAGEN COFFEE LAB, og er udvalgt på tre præmisser: smag, økologi og bæredygtighed. De har valgt en lystristet brasiliansk bønne som den primære espressobønne, og som supplement har de også en mørkristet indonesisk bønne på kortet.

Her er fokus på sund, glutenfri mad, men uden løftede pegefingre og kortet byder på alt fra en let morgenanretning og chia-puddings lavet på mandelmælk, til sprøde oksesalater og sandwiches lavet på rustikt zucchinibrød.

Gæster med en sød tand kan akkompagnere deres kaffe med en bastant chokoladekage eller kaffebarens signaturmuffins med nødder og banan.

Foto: Christopher Mertz

Frederik Nemo Andersen og Sebastian Streit Jeppesen

Hvad: Social
Hvor: Peblinge Dosseringen 4. th. kl. 2200 Nørrebro
Hvornår: Åbnede 27. februar

 

 

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.