Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 29/11/11

Slice of Copenhagen

  • Foto: PR Foto:
Den populære pizza- og sandwíchbar Slice of Copenhagen finder du på Sværtegade 3. Her får du en billig sandwich eller en god pizza-slice, selvom du er i den dyre ende af byen.

I Sværtegade ligger et sted, som er godt at kende, hvis du skal have en billig sandwich eller en god pizzaslice i den dyre ende af byen - især hvis du også har brug for et toilet og et sted, hvor du kan sidde og spise din sandwich.

Maden
Udover de gængse klassikere, kan du typisk også finde en vegetarisk pizza, f.eks. med kartofler. Den med spinat og gedeost er lækker. Når du har valgt, hvad du vil have, bliver dit stykke varmet i pizzaovnen, og du behøver sjældent at vente mere end et par minutter selv i den travleste frokosttid.

Sandwich kan du også få i et nybagt, italiensk brød med salat, pesto og forskellige typer fyld. Vælger du f.eks. den med mozzarella og basilikum, kan det godt være tørret basilikum, du finder i din sandwich, men til den lave pris kan du dårligt forvente andet.

Du kan købe vand og sodavand og kaffe - også til at tage med.

Indretning
Dette frokoststed er i den pæneste ende af byens pizzeriaer. Her er både borde, du kan spise ved, og to toiletter, du kan låne.

Slice of Copenhagen flyttede i december 2011 fra hjørnet af Pilestræde og Sværtegade til Sværtegade 3 i forbindelse med ombygningen af ejendommen.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.