Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 11/05/16

Skyr Original

  • Foto: PR Foto: PR
OBS: Stedet er lukket. Ny biks på Frederiksberg serverer skyr i alle afskygninger.

Skyr, skyr og atter skyr. Den islandske spise har taget danskerne med storm, og det var da også bare et spørgsmål om tid, før københavnerne skulle have deres eget sted kun med fokus på den hvide vare.

Hos Skyr Original på Falkoner Alle får du mange forskellige slags serveringer, der alle indeholder skyr.

Glem alt om den sure type skyr, der nærmest giver en tør fornemmelse i munden. Skyren hos Skyr Original er mild og cremet og rigtig lækker. Den fåes både i en sødet udgave og en naturel.

Når du har valgt hvilken skyr du ønsker, så er næste punkt på dagsordenen at vælge hvordan den skal bruges. Skal den spise med ske med masser af lækre toppings, eller skal den indgå i en lækker smoothie, eller måske en Skyr Frappo.

Frozen Skyr

Bølgen med Frozen Yougurt er skyllet ind over København og hos Skyr Original er de med på vognen. Her er det bare Frozen Skyr, du kan tappe ned i de små bægre. Her er flere forskellige varianter, og det smager virkelig godt. Her er der fokus på de noget sundere typer af toppings, og altså ikke en ren omgang bland-selv slik, som man oplever det hos mange frozen yougurt-forhandlere.

Er man ikke til skyr kan man også få juice og sunde fitness-småkager. Kaffe kan man ikke finde hos Original Skyr.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.