Omtale
Berlingske anmeldelse
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 05/05/08

Skuespilhusets cafe og restaurant Ofelia

Skuespilhusets cafe og restaurant Ofelia

Sankt Annæ Plads 36
1250 København K

Åbningstider

Man-lør: 10.00-23.00. Køkkenet er åben fra 11 til 21. Udendørsservering fra 1. juni.

Kontakt

33 69 39 31
 

Diverse

AOK anbefaler

Måltider

Brunch

Frokost

Middag

Søndagsfrokost

Køkkentype

Kosmopolitisk

Atmosfære

Udsigt

 

 

 

  • Skuespilhuset åbnede 16. februar 2008. Foto: Claus Bjørn LarsenSkuespilhuset åbnede 16. februar 2008. Foto: Claus Bjørn Larsen
Mennesket lever ikke at kunst og åndelig føde alene. I den kombinerede cafe og restaurant i den højloftede foyer i det Det Kongelige Teaters nye Skuespilhus kan du få frokost, eftermiddagskage og middag og slutte aftenens kunstneriske oplevelser af med et glas vin efter tæppefald.

Hvis du ikke blot vil nyde et glas champagne og vue'et over havnen - enten på havnefronten foran huset eller bag enorme glasruder.

Maden er baseret på det klassiske, franske køkken og inspireret af nordiske traditioner. Køkkenchefen Heidi Andersen, som bl.a. har en fortid på Nørrebro Bryghus og Meyers Deli, lover et ærligt køkken med hjemmelavede specialiter.

Ofelia vender mod øst, så du kan drikke din morgenkaffe badet i sol på lyse dage. Kaffen fås i alle urbane afskygninger og styrker.

Frokostmenuen består af det klassiske, nordiske á la carte-menukort. Aftenkortet fungerer efter samme princip. Om aftenen kan du vælge mellem to forretter, to hovedretter og to desserter. Om aftenen fungerer de firkantede borde tættest på Nyhavn som restaurant med servering. Husk at bestille bord på forhånd via mailen - der er rift om dem før forestillingerne.

Foyervinen er Ofelias svar på begrebet husets vin og fås både i en let og en fyldig hvid og rød udgave til overkommelige priser. Er du lækkersulten, frister kagemontren med petit fours, den hjemmebagte dagens kafe, muffins, cookies og deslignende. At tesalonen Sing i city har udvalgt teerne er i sig selv et kvalitetsstempel.

Hører du til dem, der altid har undret dig over, at man efter en forestilling på de københavnske teatre nærmest blive smidt ud, selvom man er parat til at blive hængende og lægge penge i baren, kan du glæde dig over at Ofelia er B-menneske, der holder åbent efter forestillingen, hvor du kan nyde et glas vin at vende aftenens forestilling over.

Ofelia har gratis, trådløst internet, så du kan checke nyheder og mails på den bærbare. Foretrækker du mere fysiske, old school medier abonnerer Ofelia både på et lille udvalg af morgenfriske, danske og internationale aviser og udenlandske og danske magasiner - hvis selskabet eller udsigten altså ikke stjæler din opmærksomhed. '

I sommermånederne har Ofelia 180 pladser på promenadedækket med sol. liggestole og havneudsigt, Verner Panton-møbler, arkitekttegnet bar og mulighed for både at spise og drikke.Og et lidt mindre menukort.

Skuespilhusets cafe og restaurant er opkaldt efter den unge, danske adelkvinde fra Shakespeares stykke Hamlet, der foregår på Kronborg.

Vil du holde møde eller selskab med udsigt over havnen, kan du leje de to konferencelokaler, som er indrettet af Holk Henckel og John Kørner.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.