Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/07/09

Skotterup Spiseri

  • Foto: Else Bjørn Foto: Else Bjørn
Ejerne af de italienske vinbarer Il Senso og Magstræde 16 har overtaget Skotterup Kro, som er kendt fra tv-programmet Kniven på Struben.
Italiano-drengene Jonas Fogh og Christian Madsen, som først åbnede den succesfulde, italienske vinbar Il Senso, der vandt titlen Byens Bedste Vinbar 2008, og derefter i efteråret 2008 spisestedet og vinbaren Magstræde 16 sammen med ejerne af den italienske La Vecchia Enoteca i Holte, har gjort det igen. Åbent et italiensk spisested.

1. juni overtog Jonas Fogh og Christian Madsen Skotterup Kro, som TV-3-seere måske husker fra programmet Kniven på Struben: Kroen hedder nu Skotterup Spiseri og Enotek. Ligesom i Mgstræde i København står menuen på pizze - som pizza hedder i flertal - og små happere i form af antipasti. Er du til varm mad på en kølig aften, kan du få risotto, hjemmelavet pasta, dagens fisk eller fiorentina (T-bone på italiensk).

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.