Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 14/11/12

Skal Claus Meyer være dj?

  • Foto: Bax Lindhardt Foto: Bax Lindhardt
Han har altid været kendt for at komme gode ting i munden. Nu vil han også til at komme noget godt i ørene.

...

Claus Meyer åbnede tidligere i år, sammen med sine gode venner Michael og Tin Pang-Larsen, Restaurant Namnam på Vesterbrogade 39, et livligt singaporeansk spisested med plads til 88 spisende gæster. Her dyrker de maden i en meget autentisk stil fra Singapore og omegn, det såkaldte peranakan- eller nyonyakøkken. Det er en hybrid af ingredienser og tilberedningsmetoder, og der er såmænd også blevet plads til en ægte tandoorovn, så tingene kan laves korrekt og al gadekøkkenets charme kan komme til sin ret.

'Priserne bliver så lave, som det er muligt, for vi vil gerne have et travlt spisested som LêLê og Meyers Deli,' siger Claus Meyer. Det singaporeanske gadekøkken er per definition præget af hurtighed og masser af myldrende liv, og det er også i det spor Namnams nyeste tiltag skal ses.

Hver fredag går Namnam nemlig i køkkenet med 'Friday After Dark'. Fra kl. 22.00 frem til kl. 01.00 kan man kigge forbi til en snack og en cocktail eller nyde et måltid til afslappede toner fra nogle af de skarpeste DJs i landet.

Det er Kenneth Bager, der er musikalsk kurator for hele projektet, og han vil også selv i ny og næ stå bag pulten.

Den singaporeanske restaurant har et rimeligt veludrustet barskab og kan for eksempel slynge ti forskellige eksotiske cocktails sammen, som en Watermelon Martini eller KoKo Mojito. Og bare rolig, Singapore Gin Sling er selvfølgelig også med.

Hvad: Friday After Dark - Drinks & dj's
Hvor: Namnam, Vesterbrogade 39
Hvornår: Hver fredag fra 22.00-01.00

Skriv en kommentar

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Kommentarer