Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 01/02/16

Simply Wine

Simply Wine

Willemoesgade 31
2100 København Ø

Åbningstider

Onsdag 17-22
Torsdag 17-22
Fredag 16-24
Lørdag 16-24
(Lukket søndag, mandag og tirsdag)

Kontakt

35 38 78 00
 

Diverse

AOK anbefaler

Køkkentype

Fransk

Måltider

Frokost

Middag

 

 

 

  • Foto: PR Foto: PR
Hyggelig vinbar på Østerbro.

Simply Wine ligger på Østerbro i en høj kælder på et hjørne i Willemoesgade, hvor stearinlyslygter og en elektrisk kæde lyser op i om vinteren, og der står borde udenfor på fortorvet om sommeren.

Den hyggelige vinbar er drevet af fire ejere, som gennem en del år har besøgt københavnske vinbarer. Det har jo selvfølgelig været rigtig hyggeligt, men alle fire har altid haft deres egne ideer om, hvad der kunne blive bedre, og hvad der fungerede.

Mange lange samtaler om, hvordan det skulle gøres, når de engang fik deres eget sted, blev pludselig til en realiseret, da en af dem udbrød, '...enten stopper vi med at tale om det, ellers gør vi noget ved det!'

Kort tid efter overtog de Figaro...som Simply Wine tidligere hed.

Her har de prioriteret at finde den gode vin til den gode pris. Det kombineret med deres lidt anderledes prissætning gør, at de kan tilbyde attraktive priser og en høj kvalitet, ikke mindst på vine i den høje ende. (Alle vine kan også købes 'to go'.)

På deres mange vinbarbesøg rundt omkring, har de ofte savnet, at kunne købe lige hvad man ville på glas. Dette har været en medvirkende årsag til, at alle vine her kan købes på glas.
Simply Wine har også øl fra Thisted Bryghus, og en del specialøl på flaske.

'Intet måltid uden vin', så de har selvfølgelig også mad. Nyd en laksetærte og et glas champagne, en rustik salat med hjemmelavet brødcroutoner, parmesanost og parmaskinke eller en ost-og pølseplatte, som går godt til hovedparten af vinkortet.

Til de mere sultne er der gulasch, italienske kødboller eller chili con carne (mild), måske med en lækker zinfandel.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.