Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 27/09/12

Signatur

  • Foto: Uffe Weng Foto: Uffe Weng
Stedet lukkede i 2013.

Signatur er et dansk spisehus baseret på de gode gamle klassikere.

Signatur er et spisehus i ordets egentlige forstand med priser i den overkommelige ende og med fokus på danske klassikere tilført den Rasmus Kjær'ske hånd, som i 2002 førte ham til titlen som landets bedste kok.

'Jeg har lavet et spisehus med al den mad, jeg godt selv gad spise', fortæller han. Menuen er skarpt fokuseret på dansk mad og al kød er også avlet i Danmark.

I over 20 år har han arbejdet i køkkener og i den tid været vidt omkring, blandt andet drev han Extra på Strøget og måske mest kendt blandt byens madinteresserede er han som madmagasinet Gastros huskok, hvor han har begavet læserne med opskrifter.

Indretningen på Signatur har Rasmus Kjær selv stået for og den er holdt afslappet og uprætentiøst med dansk design, organisk træ og rå bordplader. Og Claes Bech Poulsens store fotografier af dansk dyreliv hænger på væggene på alle tre etager. Der kan sidde 100 mennesker indenfor og omkring 45 udenfor i solen.

Og i ordet spisehus gemmer sig også en folkelig hyldest med masser af kærlighed til smørrebrødet.

Man kan således afkrydse sin bestilling på et pergamentpapir, og der er også tænkt på de travle forretningsmænd, der kan få tre stykker uspecificeret smørrebrød på 10 minutter for 175 kr.

Fra kl. 8 til 11.30 står den på morgenmad inden frokostkortet sender stafetten videre til aftenkortet, der kommer til at byde på årstidsbestemte retter af for eksempel kogt torsk, oksekæber med selleri og svinebryst med peberrod og bagte jordskokker.

Børn er forøvrigt meget velkomne, og Rasmus Kjær har faktisk lavet en hjemmelavet regnbueis, som de kan nyde til dessert.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.