Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 21/05/08

Sejlklubbernes restaurant

Sejlklubbernes restaurant

Skovshoved Havn 7
2920 Charlottenlund

Åbningstider

Åbent alle dage om sommeren fra medio april til ultimo oktober: frokost 12-15.30, aften 18-21.30.
Lukket mellem jul og nytår og i februar, hver mandag og søndag aften.

Kontakt

39 64 30 46
 

Køkkentype

Dansk - nyt

Dansk - traditionelt

Måltider

Frokost

Søndagsfrokost

Søndagsmiddag

 

 

 

  • Udsigt fra Sejlklubbernes restaurant i Skovshoved Havn. Arkivfoto. Foto: Else BjørnUdsigt fra Sejlklubbernes restaurant i Skovshoved Havn. Arkivfoto.
  • OBS: Billedet er fra før restauranten blev bygget om i 2010. Foto: Else BjørnOBS: Billedet er fra før restauranten blev bygget om i 2010. Foto: Else Bjørn
  12  
Alle er velkomne i Sejlklubbernes restaurant i SKovshoved, der serverer gedigen mad med sundudsigt til rimelige priser.

Kun adgang for sejlklubbens medlemmer står der på skiltet ved indgangen til sejlklubben, men alle er velkomne i restauranten, uanset medlemskab eller sødygtighed. Det er værd at vide, for restauranten i sejlklubben serverer gedigen mad med sundudsigt til rimelige priser.

Skiltet sidder på en låge i et hegn, der omkranser sejlklubben, og de fleste skræver blot over i stedet for at bukke sig ned og åbne lågen, der sidder i så lavt, at et skilt med "Kun adgang for dværge", ville have virket troværdigt.

I sejlklubbernes restaurant kan du se elegante ældre mænd med blazer og blomst i knaphullet, sejlere med havblå øjne og solbleget, vindblæst hår, yngre par, som spiser aftensmad efter en dukkert fra badebroen på den sydlige side af havnen, og lokale, der slutter deres aftenstur med en fadøl, mens de sidder og ser Øresund skifte farve.

Udenfor er det så som så med eksklusiviteten: hvideplasticstole og ikke et træ eller en busk omkring klubhuset. Træder du ind, ser du gedigent tømrer- og snedkerhåndværk med mahogniborde i det sydvendte lokale, som især bliver brugt til møder og selskabet, og Wegners Y-stole i eg og lyseblå duge i fløjen, som peger mod Øresund og ligger så langt ude på havnen, at du kan se vand til begge sider.

På tavlen - eller på de spisendes gæsters tallerkener - kan du se aftenens menu, som typisk vil stå på et par forretter sat sammen efter sæsonens råvarer, en lille håndfuld hovedretter, hvor du er sikker på at finde en fisk og et godt stykke oksekød i selskabet, og et par desserter, som du heller ikke bør snyde dig selv for.

Stamgæster berømmer Skovshoved Sejlklubs søndagsbuffet, som er et overdådigt tag-selv-bord af alskens gode retter.

Book dit bord online

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.