Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 26/08/15

San Marco JUNIOR

  • Foto: PR Foto: PR
  • Foto: PR Foto: PR
  12  
San Marco JUNIOR ligger central på Frederiksberg og bekender sig det italienske køkken.

San Marco JUNIOR trækker rødder fra den tidligere italienske restaurant San Marco, som blev grundlagt af Belisario Zangrando i 1984, og som siden har været drevet af familien Zangrando.

SAN MARCO vandt i 2005 AOK Byens Bedste Italienske Restaurant. Familiesuccesen gjorde, at sønnerne i 2007 kunne starte Belis Bar på Frederiksberg Rådhusplads. SAN MARCO skulle i en kort årrække hedde Belis Kitchen og stedet blev renoveret i tråd med tidens trend.

Men den italienske ånd og stemning var savnet – og i 2017 kom familiens yngste søn, Marc, tilbage for at åbne San Marco JUNIOR. Han er drevet af samme passion, som sin far – at hygge om gæsterne og servere kvalitetsmad i tråd med den italienske kultur, som han elsker så højt.

Foto: PR

Hos JUNIOR er atmosfæren personlig og intim, og maden er ukrukket og afslappet – men af høj kvalitet i brasserietradition; men med et tvist af Italien for at være tro mod stedets historie.

Omgivelserne er hyggelige og indbydende med en nyrenoveret facade og vinduespartier mod Falkonér Alle, og ligger i hjertet af Frederiksberg. Råvarerne er friske, ærlige og nøje udvalgte efter sæsonen.

Med servering fra kl. 10 morgen med brunch til kl. 22 aften favner JUNIOR det meste af dagen og sætter gæsten i centrum med kulinarisk kvalitet og personlig service i husets bedste ånd.

Brugeromtale
Oprettet af: belis bar 15. okt 2007
 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.