Omtale
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 22/09/09

Salvatore

  • Foto: Ikke oplyst
Brugeromtale
Oprettet af: Massimo Murgia 22. sep 2009

Salvatore ligger i Valkendorfsgade, lige rundt om hjørnet fra Gråbrødre Torv. Restauranten hed tidligere La Strada, men blev i 2009 overtaget af nye kræfter, en lille sardisk familie, som selv står i køkkenet og hygger om gæsterne i restauranten.

Omdrejningspunktet for menuen er fortsat det italienske køkken, men nu med kraftig inspiration fra Sardinien. Man finder blandt andet sardiske specialiteter som spaghetti med søpindsvin, bottarga eller hummer, helstegt pattegris og gnochetti sardi, udover italienske klassikere som caprese, filetto og tiramisu på menukortet.

Folkene bag Salvatore importerer selv oste, olivenolie og likører fra Sardinien, og vinkortet tæller flere vine lavet på typiske sardiske druer. Derudover kan man naturligvis også få kendte, norditalienske vine som Barolo, Amarone og Brunello.

Indretningen i det gamle, lavloftede byhus er hyggelig og romantisk, og pejsen i den ene ende af restauranten bidrager til den gode stemning. Pejsen er for øvrigt designet af den italienske dekoratør Mario Buratelli, som blandt andet også har indrettet gourmetrestauranten Era Ora og mange andre københavnske restauranter.

 

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.