Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 03/09/15

Så ligger Østerbro forrest i burger-krigen

  • Foto: Rasmus Kramer Schou Foto: Rasmus Kramer Schou
Trianglen er blevet burger-mekka. Sig goddag til din nye burger-i-bolle her.

Trianglen er blevet et burger-hot-spot.

Drengene bag Vesterbros Originale Burgerrestaurant har nemlig udvidet til Østerbro.

'Vi er kommet meget på Østerbro og haft et godt øje til lokalerne og spurgt ind til dem i flere år. Det ligger helt perfekt. Udsigten og historien med at det har været et gammelt kaffehus og kantine er meget sjovt,' fortæller Christian Hammerum fra Vesterbros Originale Burgerrestaurant på Istedgade 34, som styrer biksen sammen med sin bror Anders.

Se alle billederne: Østerbros Originale Burgerrestaurant

Tidligere lå her på adressen den kinesiske restaurant New Garden, men siden den lukkede, har de nye ejere skiftet fuldkommen ud i indretningen.

'Vi vil gerne føre noget af Vesterbro til Østerbro. Så det bliver med rå vægge, og dem fandt vi heldigvis langt inde bag det flotte kineser-marmor. Vi har selv lavet møblerne, så det bliver råt og rustikt, som vi kender det fra Istedgade'.

Læs også: Mere designhæder til københavnsk restaurant

Der er kommet store markiser op ude foran, hvor man også kan sidde og nyde maden. Indenfor er her liv og glade dage med store vinduer hele vejen rundt, glødelamper, klinker på væggene og helt nede bagest i lokalet et særligt rum.

'Vi kalder det cigar-rummet, fordi vi har sat træ op på alle vægge, så det ligner en cigarkasse. Det bliver både brugt i dagligdagen og til særlige arrangementer som polterabends osv., hvor man kan få det for sig selv. Så kan man også få sit eget fadølsanlæg derind og helt selv styre det.'

Billedserie: Her er landets vildeste smørrebrød

Foto: Rasmus Kramer Schou

Østerbros Originale Burgerrestaurant har mere eller mindre samme koncept som på Vesterbro - dog med nogle små tilføjelser til menukortet.

Det betyder 11 forskellige burgere (Den originale, Den almægtige, Den snaskede, Den uden kød ect) til ca. 89 kr. og et udvalg af fritter fra ønskebrønden til 30 kr.

Prøv især deres signatur 'Avocado-fritter med lime/basilikum mayo'. Dip koster en 10'er og andet tilbehør omkring 20 kr. Restauranten kan bespise ca. 110 gæster.

Man krydser selv af på en seddel, hvad man vil bestille, og her kan man også vælge mellem lys bolle, mørk bolle eller den søde luftige brioche.

Se alle billederne: Østerbros Originale Burgerrestaurant

Alle ølkrus bliver opbevaret i en fryser, så de er ca. 22 minusgrader, når de tages ud. Milkshakes fås i tre standard-udgaver, jordbær, chokolade og vanilje, og så fire mere vovede med Oreos, Smarties, lakrids eller skumfidus.

Alt på menukortet kan også fås som take-away, og her får man 10 procents rabat på prisen.

Foto: Rasmus Kramer Schou

Hvad: Østerbros Originale Burgerrestaurant
Hvor: Østerbrogade 74
Hvornår: Åbner torsdag d. 3. september kl. 12.00