Omtale
Berlingske anmeldelse
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Føj til favoritter Del Send
Restaurant og café | 12/05/14

Royal Smushi Cafe

Royal Smushi Cafe

Amagertorv 6
1160 København K

Åbningstider

Man-tor: 10.00-18.00, fre: 10.00 - 19.00, lør: 10.00-18.00 søn: 11.00 - 18.00

Kontakt

+45 33 12 11 22
 

Måltider

Brunch

Frokost

Køkkentype

Dansk - nyt

 

 

 

 • the royal cafe Foto: Jens Astrup/Scanpix

  the royal cafe

  Foto: Jens Astrup/Scanpix

Kig efter skiltet ud for porten lige mellem Den kongelige porcelænsfabriks butik og Georg Jensens smykkebutik på Amager Torv. Her kan du spise dansk mad i nymodens fortolkninger i det højloftede lokale eller i en af gårdhaverne, hvis det danske vejr viser sig fra sin mest charmerende side.

Maden er dansk og i dukkehusstørrelser, så du ikke må nøjes med en enkelt stor anretning, men kan smage flere. Smørrebrødet er blevet halveret i størrelse til indbydende canapéer, der går under det lille navn smushi. Her kan man vælge mellem klassikere, men man kan også nyde nyfortolkninger dom for eksempel en Lakseduét med bagt og røget laks og rygeost.

Men er man mere til almindelige retter kan man nyde salater, supper og andre café-retter med et twist.

Du kan bestille en kaffe i mange urbaniserede udgaver eller en kande god te, og man kan altid vælge mellem masser af kage.

Cafeen kalder indretningsstilen funky barok, og designet er bl.a. fra Holmegaard, Royal Copenhagen, Georg Jensen, Rosenborg Slot, Bang & Olufsen, Kvadrat og Carlsberg.

I den første gårdhave kan du om sommeren sidde under parasollernes svalende skygge og nyde lyden af rislende vand, som er en del af gårdens udsmykning.

Hjælp os med at holde AOK opdateret. Send os en mail, hvis du oplever, at et af de steder, vi skriver om, ikke eksisterer længere, har skiftet navn eller hvis der er andet, som ikke stemmer. Vi sætter stor pris på din hjælp.

Se steder i nærheden...

Javascript is required to view this map.
Kort

Skriv en anmeldelse

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar. Log ind eller Register

Bemærk venligst at kommentarer ældre end 365 dage vil blive fjernet fra sitet.